Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
spartak20.bp napsal(a):
Dnes mi přes zprávy napsalo o radu 25 lidí :)
Pokud si už nevíte rady, napište i vy a já vám rád poradím :)
Mám to podobné jako ty ;)
Tak konečně hotovo, ale stále to nechápu, bez Googlu bych na to v životě nemohla přijít... Uznavám však, že kdybych seriál znala, tak by mi to nejspíš došlo... Ale žádnou logiku jsem v tom prostě nenašla, jsem strašně zvědavá na vysvětlení a těším se na další hádanky!:-)
ono je to ve sutečnosti hodně lehké. Jsem ráda, že to mám za sebou :) Kdyby chtěl někdo radu napište.
Toldist napsal(a):
Mám to podobné jako ty ;)
:)
Trvalo mi to 20 minut, nicméně na druhý pokus jsem to dala. Pokud zase bude článek o tom, jaké seriály v kalendáři byly, jsem zvědaná na vysvětlení tohoto. Hezký den :)
Tak jsem otevřela a netuším. Většinou mně to za nějakou dobu docvakne, ale jdu na Hobbita, tak dnes nebudu mít čas nad tím přemýšlet. Takže moc moc prosím o nápovědu do zpráv. Díky
zuzka176 napsal(a):
ono je to ve sutečnosti hodně lehké. Jsem ráda, že to mám za sebou :) Kdyby chtěl někdo radu napište.
ano, super lehké :)
už se těším na nové okénko :3
tak dneska potrebujem poradit ja.. :D
na prvý pokus, ale v živote som o tomto seriáli nepočula...