Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lavazza
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 12. 2014 / 09:22:24 (před 9 roky)
off

Dakujem za napovedu.... ale aj tak nechapem....

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen.
spartak20
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 12. 2014 / 09:27:58 (před 9 roky)
off
Lavazza napsal(a):

Dakujem za napovedu.... ale aj tak nechapem....

lehčí než s tou mojí nápovědou už to ale nebude :D

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 12. 2014 / 09:38:57 (před 9 roky)
off

Uhádla jsem jen díky tomu že jsem už slyšela název, ale tak dnes splněno :)

Kristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 12. 2014 / 09:39:53 (před 9 roky)
off

Mohl by mi někdo, prosím, poradit? :)
Bez nápovědy bych na to nepřišla. :)

Kind of a loner.
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 12:34:07
anuletil
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 12. 2014 / 09:45:27 (před 9 roky)
off

Tak už to konečně mám, ale bez nápovědy bych to asi nedala. Takže díky moc

Anule
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 12. 2014 / 09:54:46 (před 9 roky)
off
Zaphyra napsal(a):

na prvý pokus, ale v živote som o tomto seriáli nepočula...

Nenapsala bys mi do SZ jak jsi na to přišla? Protože já právě jenom díky tomu, že už jsem o seriálu slyšela, jinak to z toho prostě nevyčtu.

niktoska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
11. 12. 2014 / 09:57:52 (před 9 roky)
off

No dnešok dal fakt zabrať. Kukala som na to už od polnoci a v noci sa mi snívali dosť divné sny, čo som nad tým toľko rozmýšľala. Až keď som to vzdala a požiadala o nápovedu, tak mi zrazu doťuklo, že aha veď je to toto a ono to vážne bolo. Ujo google pomohol :)

“I don't want to go to heaven. None of my friends are there.” Oscar Wilde
Shadris
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 12. 2014 / 09:58:46 (před 9 roky)
off

No tak já teda nevím. :( Zatím mám vše uhodnuto, asi dvě s nápovědou odsud z fóra. Musím ale konstatovat, že letos mě ty rébusy vůbec nebaví, nejsou tak vtipné jako byly loni a bohužel ani tolik zajímavé - nechápejte mě špatně, je vidět ta práce co za tím je, moc si vážím Vás všech tvůrců, kteří jste kalendář letos opět vytvořili. Mrzí mě jenom, že letošní seriály jsou ve směs nepříliš známé, nebo všeobecně nezajímavé. Větší legrace je, když se vezme něco, co je úplně profláknuté, já si s tím lámu 3 dny hlavu a pak se ostudně bouchám o zeď, jak jsem to mohla nevědět, když je to můj oblíbený seriál.
Takhle uhodnu (většinou taky jen stačí zadat do googlu něco co vidím a naslepo tipovat, když mě nic nenapadá - to je taky mrzuté) a vůbec mě to netěší, protože většinou se jedná a nějakou kravinu nebo o seroš, o kterém slyším poprvé v životě a i přes hodnocení, jaké může mít, ani zdaleka nejsem jediná. Několikrát už tady ta stížnost padla s odpovědí, že všechny známé seriály se vystřílely minule - na to můžu odpovědět jen že dál od pravdy to být nemůže - vemte si klasiku, kterou TV omílá pořád dokola, třeba M.A.S.H., ta tu ještě nebyla a zrébusovatelná je celkem dobře. Každý rok přichází s novou sezonou spousta očekávaných i kontroverzních novinek, které mohou znamenat výzvu pro hádankáře a čteme o nich na serialzone téměř každý den. Myslím, že kterýkoliv z nich by mě jako výsledek pobavil více, než vše, co zatím bylo v rébusech (potěšily možná jen karty na začátku a pak ucho). Prosím další a další ročníky, jen s trochou ohledu na tuto stránku věci. :)

Callysto
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
11. 12. 2014 / 09:59:11 (před 9 roky)
off

Přišla jsem na to jen díky jedné nápovědě, která tu už není. Nechápu ani, co bych měla zadat do googlu, aby mi to pomohlo, protože když to dodatečně zkouším najít, tak je mi to i tak houby platný

Lavazza
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 12. 2014 / 10:05:38 (před 9 roky)
off
spartak20.bp napsal(a):

lehčí než s tou mojí nápovědou už to ale nebude :D

Pochopila som... len nechapem ako mam z toho obrazku zistit tu prvu cast slova...

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen.