Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

bajam1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 12. 2014 / 10:07:54 (před 9 roky)
off

tak sice to mám celkem rychlovkou, ale vůbec nevím, co to je za seriál a prostě jsem si tipla..... naštěstí správně

Kača
spartak20
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 12. 2014 / 10:11:09 (před 9 roky)
off

ale pokud nevíte, tak klidně piště a já vám pak pošlu nápovědu až tu budu :)
ahooj

MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 12. 2014 / 10:14:49 (před 9 roky)
off

bez stříčka googla ani ránu, dneska... stydím se

Ride or Die
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
11. 12. 2014 / 10:17:41 (před 9 roky)
off
Shadris napsal(a):

Mrzí mě jenom, že letošní seriály jsou ve směs nepříliš známé, nebo všeobecně nezajímavé.Prosím další a další ročníky, jen s trochou ohledu na tuto stránku věci. :)

S tímhle já moc nesouhlasím. Opravdu neznámé seriály jsou zatím v kalendáři jen dva. Já sice drtivou většinu seriálů z letošního kalendáře osobně nesleduji, ale názvy znám skoro u všech (s výjimkou těch dvou). Asi by to chtělo víc číst články na Serialzone :)

Hold the Door!
ainny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 48 | Sarah Walker
11. 12. 2014 / 10:22:25 (před 9 roky)
off

Poprvé s velkou nápovědou. Bez ní bych se určitě nechytala. Ještě jednou díky a stejně jako mnozí jsem zvědavá na vysvětlení. :^)

Všem hřebečkům v Koreji se omlouvám. Už jsem zadaná.
Žabička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 12. 2014 / 10:23:03 (před 9 roky)
off

Dnes úspěšně vyřešené, ale jen s malou nápovědou. Dík:)

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 12. 2014 / 10:28:30 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

S tímhle já moc nesouhlasím. Opravdu neznámé seriály jsou zatím v kalendáři jen dva. Já sice drtivou většinu seriálů z letošního kalendáře osobně nesleduji, ale názvy znám skoro u všech (s výjimkou těch dvou). Asi by to chtělo víc číst články na Serialzone :)

Souhlasím, já z těch 11 sledovala kdysi jeden a před časem druhý, zbytek ne, ale z 11 o 8 jsem aspoň slyšela, že existují, takže až tak neznámý seriály to nejsou a to to přitom až tak nesleduju. A půlka je ještě před námi.

Majef
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
11. 12. 2014 / 10:32:37 (před 9 roky)
off

Tak dneska vůbec nevím :/ Pošlete mi prosím někdo nápovědu ? :)

zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 12. 2014 / 10:33:39 (před 9 roky)
off

Já nevím proč si pořád stěžujete, že neznáte ten a ten seriál, každý nemůže znát všechno a na jednu stranu kdyby jste znali všechny tak si budete stěžovat, že je to moc lehké. Já osobně jich znám tak pět a ráda si rozšířím obzory.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
11. 12. 2014 / 10:38:30 (před 9 roky)
off

no čo ja viem, prebehla som pár stránok fóra (čítať celé fórum som už pred pár dňami vzdala), ale dnes to nebolo až také ťažké.. prvý tip išiel síce úúplne mimo, ale na druhý som to mala :)