Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

pRo.lama
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 12. 2014 / 11:41:40 (před 9 roky)
off

Mire je blato / bahno, ale to s tým nemá nič spoločné. Keby nezablokovali vyhľadávanie, tak na to príde každy. :D

Gladstone
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 12. 2014 / 11:45:26 (před 9 roky)
off

Tak super, už to mám, a to jsem původně chtěl žadonit poprvé o nápovědu :D Stačilo se jen trochu porozhlédnout po imdb a hned jsem věděl :)

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 11:49:04
veruu.u
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 12. 2014 / 11:53:10 (před 9 roky)
off

Já řekla, že nikdy nechci hádat s nápovědou, ale dneska jsem v koncích. Tak taky prosím o nápovědu do zpráv :-)

“We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.”
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 12. 2014 / 11:54:42 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

No čo ja viem.. podľa mňa je jedno, aké je pozadie :)

No není, jinak by bylo vidět, že m je na úplném kraji a e na úplně druhém kraji obrázku.

Shadris napsal(a):

Takhle uhodnu (většinou taky jen stačí zadat do googlu něco co vidím a naslepo tipovat, když mě nic nenapadá - to je taky mrzuté) a vůbec mě to netěší...

No já tě to do googlu nenutil zadávat. Takže nám vlastně nadáváš za to, že si sama kazíš zábavu...

Shadris napsal(a):

protože většinou se jedná a nějakou kravinu nebo o seroš, o kterém slyším poprvé v životě a i přes hodnocení, jaké může mít, ani zdaleka nejsem jediná.

Takže ať to hodnotilo kolik chtělo lidí, já o tom slyším poprvé, takže je to neznámý. Right?

Shadris napsal(a):

Několikrát už tady ta stížnost padla s odpovědí, že všechny známé seriály se vystřílely minule - na to můžu odpovědět jen že dál od pravdy to být nemůže - vemte si klasiku, kterou TV omílá pořád dokola, třeba M.A.S.H., ta tu ještě nebyla a zrébusovatelná je celkem dobře.

To je pravda. Gratuluji. Našla si jeden z těch pár málo seriálů co se dali z TOP 100 použít. Druhá věc je, že to ale nesmí být poznat na první pohled. Což kaše, případně prach atd. je. Kromě toho už byl 2x zrébusovatelný v Hádankách podle obrázků, což při výběru hrálo taky svou roli.

Shadris napsal(a):

Každý rok přichází s novou sezonou spousta očekávaných i kontroverzních novinek, které mohou znamenat výzvu pro hádankáře a čteme o nich na serialzone téměř každý den.

Takovýhle seriály už byl zatím v kalendáři tři (včetně dnešního!). U všech tady byl dav, který o nich v životě neslyšel. A přitom jeden z nich neměl ani moc daleko k té TOP 100 (je asi 150. v žebříčku oblíbenosti).

Shadris napsal(a):

Myslím, že kterýkoliv z nich by mě jako výsledek pobavil více, než vše, co zatím bylo v rébusech (potěšily možná jen karty na začátku a pak ucho).

Karty mi přišli moc easy, ucho patří v tomhle ročníku mezi mé nejméně oblíbené.

Shadris napsal(a):

Prosím další a další ročníky, jen s trochou ohledu na tuto stránku věci. :)

Jediné štěstí, že na rozdíl od většiny překladatelů titulků (nic ve zlém :-D) nepatřím mezi lidi, kteří říkají: "Když se vám to nelíbí, tak si to udělejte sami." Teď se modlete, aby mezi ně patřil i Biskin. :D Některé výroky tady nebyly zrovna 2x povzbuzující.

BTW add obtížnost. Zatím jsme velice hodní. Rébusy, co běžně řeším na zahraničních webech (ne teda seriálové, ale obecné) jsou o několik levelů těžší a například si pohrávají i s výslovností (for = 4, book = buk etc.). To kdybych zavedl, tak nás nejspíš ukamenujete.

Příklad: DIE DIE 4
Řešení: To die for

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 2x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 15:01:38
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
11. 12. 2014 / 11:55:14 (před 9 roky)
off

Pokud potrebujete poradit napiste mi do zprav.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 12. 2014 / 12:01:38 (před 9 roky)
off

Super, mám :) od půlnoci mi nešlo se připojit, strašnej absťák xD

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
stana25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
11. 12. 2014 / 12:04:47 (před 9 roky)
off
pRo.lama napsal(a):

Mire je blato / bahno, ale to s tým nemá nič spoločné. Keby nezablokovali vyhľadávanie, tak na to príde každy. :D

už mi z téhle hádanky šibe :-) jak, že mire s tím nemá nic společné?

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 12. 2014 / 12:07:47 (před 9 roky)
off

Tolik lidí uhodlo a nevidí v tom logiku? Nechápu - po uhodnutí je logika jasně vidět a k naprosto není zapotřebí vysvětlení autora ... Co je na tom k nepochopení? :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
roselaflore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 12. 2014 / 12:09:40 (před 9 roky)
off

Já si myslím, že to zase nebyla tak špatná hádanka. Kdyby se pořád opakoval ten samej systém, tak je to nuda... Chce to trochu přemýšlet nad názvama, který Vám to připomíná a dřív nebo později na to přijdete ;)

dubakm
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 12. 2014 / 12:11:50 (před 9 roky)
off

[citace=Fruiko]No není, jinak by bylo vidět, že m je na úplném kraji a e na úplně druhém kraji obrázku.

No fuj Fruiko, taková nápověda a už v poledne :-)

Tomorrow's life is too late. Live today. Experience is what you get when you didn't get what you wanted.