Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mire je blato / bahno, ale to s tým nemá nič spoločné. Keby nezablokovali vyhľadávanie, tak na to príde každy. :D
Tak super, už to mám, a to jsem původně chtěl žadonit poprvé o nápovědu :D Stačilo se jen trochu porozhlédnout po imdb a hned jsem věděl :)
Já řekla, že nikdy nechci hádat s nápovědou, ale dneska jsem v koncích. Tak taky prosím o nápovědu do zpráv :-)
Lill napsal(a):
No čo ja viem.. podľa mňa je jedno, aké je pozadie :)
No není, jinak by bylo vidět, že m je na úplném kraji a e na úplně druhém kraji obrázku.
Shadris napsal(a):
Takhle uhodnu (většinou taky jen stačí zadat do googlu něco co vidím a naslepo tipovat, když mě nic nenapadá - to je taky mrzuté) a vůbec mě to netěší...
No já tě to do googlu nenutil zadávat. Takže nám vlastně nadáváš za to, že si sama kazíš zábavu...
Shadris napsal(a):
protože většinou se jedná a nějakou kravinu nebo o seroš, o kterém slyším poprvé v životě a i přes hodnocení, jaké může mít, ani zdaleka nejsem jediná.
Takže ať to hodnotilo kolik chtělo lidí, já o tom slyším poprvé, takže je to neznámý. Right?
Shadris napsal(a):
Několikrát už tady ta stížnost padla s odpovědí, že všechny známé seriály se vystřílely minule - na to můžu odpovědět jen že dál od pravdy to být nemůže - vemte si klasiku, kterou TV omílá pořád dokola, třeba M.A.S.H., ta tu ještě nebyla a zrébusovatelná je celkem dobře.
To je pravda. Gratuluji. Našla si jeden z těch pár málo seriálů co se dali z TOP 100 použít. Druhá věc je, že to ale nesmí být poznat na první pohled. Což kaše, případně prach atd. je. Kromě toho už byl 2x zrébusovatelný v Hádankách podle obrázků, což při výběru hrálo taky svou roli.
Shadris napsal(a):
Každý rok přichází s novou sezonou spousta očekávaných i kontroverzních novinek, které mohou znamenat výzvu pro hádankáře a čteme o nich na serialzone téměř každý den.
Takovýhle seriály už byl zatím v kalendáři tři (včetně dnešního!). U všech tady byl dav, který o nich v životě neslyšel. A přitom jeden z nich neměl ani moc daleko k té TOP 100 (je asi 150. v žebříčku oblíbenosti).
Shadris napsal(a):
Myslím, že kterýkoliv z nich by mě jako výsledek pobavil více, než vše, co zatím bylo v rébusech (potěšily možná jen karty na začátku a pak ucho).
Karty mi přišli moc easy, ucho patří v tomhle ročníku mezi mé nejméně oblíbené.
Shadris napsal(a):
Prosím další a další ročníky, jen s trochou ohledu na tuto stránku věci. :)
Jediné štěstí, že na rozdíl od většiny překladatelů titulků (nic ve zlém :-D) nepatřím mezi lidi, kteří říkají: "Když se vám to nelíbí, tak si to udělejte sami." Teď se modlete, aby mezi ně patřil i Biskin. :D Některé výroky tady nebyly zrovna 2x povzbuzující.
BTW add obtížnost. Zatím jsme velice hodní. Rébusy, co běžně řeším na zahraničních webech (ne teda seriálové, ale obecné) jsou o několik levelů těžší a například si pohrávají i s výslovností (for = 4, book = buk etc.). To kdybych zavedl, tak nás nejspíš ukamenujete.
Příklad: DIE DIE 4
Řešení: To die for
Pokud potrebujete poradit napiste mi do zprav.
Super, mám :) od půlnoci mi nešlo se připojit, strašnej absťák xD
pRo.lama napsal(a):
Mire je blato / bahno, ale to s tým nemá nič spoločné. Keby nezablokovali vyhľadávanie, tak na to príde každy. :D
už mi z téhle hádanky šibe :-) jak, že mire s tím nemá nic společné?
Tolik lidí uhodlo a nevidí v tom logiku? Nechápu - po uhodnutí je logika jasně vidět a k naprosto není zapotřebí vysvětlení autora ... Co je na tom k nepochopení? :)
Já si myslím, že to zase nebyla tak špatná hádanka. Kdyby se pořád opakoval ten samej systém, tak je to nuda... Chce to trochu přemýšlet nad názvama, který Vám to připomíná a dřív nebo později na to přijdete ;)