Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Luteka napsal(a):
Tolik lidí uhodlo a nevidí v tom logiku? Nechápu - po uhodnutí je logika jasně vidět a k naprosto není zapotřebí vysvětlení autora ... Co je na tom k nepochopení? :)
DĚKUJU. :-D
Luteka napsal(a):
Tolik lidí uhodlo a nevidí v tom logiku? Nechápu - po uhodnutí je logika jasně vidět a k naprosto není zapotřebí vysvětlení autora ... Co je na tom k nepochopení? :)
Nevidí, nebo nechce vidět? Je lehčí zanadávat, než pouvažovat :-)
Prosím o nápovědu do zpráv na včerejšek
Někdo mě prosím postrčte správným směrem. Nejvíc mě zaujalo, že je nápis psacím písmem a kolem toho se pořád motám Ale asi to nebude správný směr uvažování. A co se týče pozadí obrázku, vůbec netuším, co tím básník chce říci. Přijde mi stejné jako v předchozích případech.
---------------------------------
Díky za nakopnutí. Ono je to snad větší zábava, když ty seriály neznám.
stana25 napsal(a):
už mi z téhle hádanky šibe :-) jak, že mire s tím nemá nic společné?
Myslel som to v tom zmysle, že to "mire" nie je žiadna hádanka alebo nejaké písmená pomocou, ktorých k niečom dospeješ, keď ich nejako uporiadaš.
Prosím, může mi někdo napovědět do správ? Přemýšlím nad tím od jedné ráno a vůbec si s tím nevím rady :( Děkuju.
Hurá. Ale bez nápovědy bych to nedala, takže moc děkuju :)
Já taky prosím o radu...díky
Všechny ty hádanky jsou logické. Já teda u téhle potřebovala nápovědu, protože jsem se pořád motala špatným směrem. Ale já se ztratím i u nás ve městě, takže mi to zas tak nevadí. :)
Děkuji tvůrcům a přeji jim hodně sil do dalších kol.
Člověk se nikdy nezavděčí všem.