Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ooch, prečo sa môj príspevok objavil vo "Fruikův obecný výlev v reakci na hate" príspevku? :( ja som pochopila, prečo si napísal, že v článku to potom bude lepšie vidieť, ale aj s prehľadným pozadím sa to celkom dá pochopiť..
už budem radšej ticho, aby som zase nebola zle pochopená.
prosím o nějakou nápovědu, dneska jsem fakt ztracená ani nevím, čeho se chytnout.. :/ :D díky
Mně pomohla Fruika nápověda tady na fóru. A logiku to má.
Prosím též o nápovědu :(
Mohla bych poprosit o nápovědu k 7. a k 11 :) Ať dělám co dělám nemůžu na to přijít :D
Lill napsal(a):
ooch, prečo sa môj príspevok objavil vo "Fruikův obecný výlev v reakci na hate" príspevku? :( ja som pochopila, prečo si napísal, že v článku to potom bude lepšie vidieť, ale aj s prehľadným pozadím sa to celkom dá pochopiť..
už budem radšej ticho, aby som zase nebola zle pochopená.
Ses tam primotala. Se mi nechtělo dělit na dva.
Fruiko napsal(a):
No já tě to do googlu nenutil zadávat. Takže nám vlastně nadáváš za to, že si sama kazíš zábavu...
Takže ať to hodnotilo kolik chtělo lidí, já o tom slyším poprvé, takže je to neznámý. Right? ........... To kdybych zavedl, tak nás nejspíš ukamenujete.
Klídek Fruiko, chápu, že se dá můj komentář vyložit všelijak, ale mým záměrem nebylo rozjet nějakou hate debatu. Mrzí mě, že jsi se chytil za špatný konec a řeknu pouze to, že jsem nikomu nenadávala a hlavně se o to nepokoušela. Díky za osvětlení s hádáním seriálů z obrázků - docela jsem na tuhle hru a to, že chcete zabránit opakování, zapomněla/nenapadlo mě - absence x jiných seriálů, které bych možná viděla raději, mi hned dává větší smysl.