Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak dneska pro mne zase mazec ,mám to otevřený od rána i přes nápovědu jsem na to nemohla přijít a že byla dobrá,až teď.a opět brala jsem to úplně za špatný konec spoustu zbytečných kombinací...
mohla bych vás poprosit o nápovědo k šestýmu,furt mi to tu vysí a nějak na to nemám :)díky
můžu taky poprosit o nápovědu, i přes drobné nápovědy z fora se mi dnes nedaří, děkuji
Hmm, tak dnes to nebolo na prvý pokus :D Pomohol až ujo Google a ak mám pravdu povedať, tak som zo začiatku hľadal výrazy, ktoré okolo názvu toho seriálu ani len neprešli :P
Mohl by mi, prosím, někdo poslat nápovědu?
uff hotovo,ale že to dalo zabrat...
Dneska jsem totálně nepoužitelná, prosím o nápovědu do zpráv, děkuji.
Prosím o nápovědu do zpráv :) Děkuji :)
Kdo chce nápovědu, ať mi hodí PMko, rád pomůžu (a doufám, že mi bude pomoženo, až budu v prdeli já :-D). Jinak nechápu lidi, co si tu stěžujou.... místo toho, aby jste hledali chyby, tak radši zapojte svůj mozek hňupi :-D Protože víte, kdo nejčastěji kritizuje? Přizdisrá*i, co nikdy nevymyslí ani nevytvoří nic, co by mohlo být kritizováno ;-)
Prvá hádanka zvládnutá na prvý pokus :D A pre tých, čo stále nevedia - najprv si všimnite, ako sú tie slová napísané (teraz nemyslím tak úplne druh písma).