Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, byla to fuška, ale vyřešeno. Už sem si málem řekla o nápovědu, ale moje hrdost mě zastavila a najednou...
...to bylo vše jasné. :-) Moc hezké!
nápovedu prosíím...
Hooj muzu poprosit o napovedu dekuji
Dnes jsem byla pěkně zoufalá. Začala jsem v tom hledat i nemožné obrazce :D Uhádnuto až s nápovědou za kterou děkuji :)
Můžu vás taky poprosit o nápovědu? Buď tady nebo do zpráv. Předem děkuju :-)
Tak nevím, je možná ještě větší nápověda než napsal sám Fruiko? Jedna, jediná věta, pár otočení moz. závity a odpověď je na světe. Chtít víc je už žádost o odhalení políčka a to už pak hra postráda svůj základní prvek.
Tribe napsal(a):
Kdo chce nápovědu, ať mi hodí PMko, rád pomůžu (a doufám, že mi bude pomoženo, až budu v prdeli já :-D). Jinak nechápu lidi, co si tu stěžujou.... místo toho, aby jste hledali chyby, tak radši zapojte svůj mozek hňupi :-D Protože víte, kdo nejčastěji kritizuje? Přizdisrá*i, co nikdy nevymyslí ani nevytvoří nic, co by mohlo být kritizováno ;-)
ahoj ahoj, budes taky dobry, a zasles mi napovedu? thx:)
dubakm napsal(a):
Tak nevím, je možná ještě větší nápověda než napsal sám Fruiko? Jedna, jediná věta, pár otočení moz. závity a odpověď je na světe. Chtít víc je už žádost o odhalení políčka a to už pak hra postráda svůj základní prvek.
Jestli to nebude tím, že se na to juknou a ani si neprojedou vlákna... já vždycky napřed projíždím a až když fakt ani to mi nepomůže, tak prosím...