Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 12. 2014 / 11:34:59 (před 10 roky)
on
harmonica napsal(a):

Škoda že vyhledávání bouhžel nejede jak má. Doporučuji vyhledávat přes klasický vyhledávač a ne přes ten který je v adventním kalendáři, který nehledá úplně co by měl.

To taky není vyhledavač, ale našeptavač. :D Máš už vědět a jen napsat správný název seriálu a ne teprve hledat. Původně jsem to chtěl udělat vůbec jen jako doplňovačku, ale bylo mi vás líto, že by to málo kdo napsal tak, jak to máme v DB.

Engeneer napsal(a):

Neslibovali jste náhodou hardcore verzi? Včera jsem strávil přemýšlením možná 10 vteřina, dneska cca minutu, doufám, že to teda bude i nadále přitvrzovat:-)

Eva jen strašila. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 12. 2014 / 11:37:06 (před 10 roky)
off

Tady všichni píšete, jak je to jednoduché. Já bych sakra, dala facku, že to nevím :D

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Kristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 12. 2014 / 11:41:19 (před 10 roky)
off

Sedím nad tím už 2 hodiny a nevím. :D Jen samý nesmysly, jako Bořek apod. :D

Kind of a loner.
Case*Wawe*Make
2. 12. 2014 / 11:44:38 (před 10 roky)
off
Kristie napsal(a):

Sedím nad tím už 2 hodiny a nevím. :D Jen samý nesmysly, jako Bořek apod. :D

Taky nad tím přemýšlím, a furt, mě napadají samý blbosti, potřebovala by jsem asi menší nápovědu.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Case*Wawe*Make
2. 12. 2014 / 11:48:09 (před 10 roky)
off

Sakra, a ted mě to trefilo, a na třetí pokus uhádnuté. Bože, já jsem ale kůl :D

Kristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 12. 2014 / 11:49:27 (před 10 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

Taky nad tím přemýšlím, a furt, mě napadají samý blbosti, potřebovala by jsem asi menší nápovědu.

To já taky. Vsadím se, že až na to přijdu (teda jestli na to přijdu :D), budu si chtít dát facku. :)

Kind of a loner.
Case*Wawe*Make
2. 12. 2014 / 12:04:49 (před 10 roky)
off
Kristie napsal(a):

To já taky. Vsadím se, že až na to přijdu (teda jestli na to přijdu :D), budu si chtít dát facku. :)

Přijdeš na to určitě, i když jsem na to přišla já.

Paja_Simi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 12. 2014 / 12:12:01 (před 10 roky)
off

Super ! :) Mám to :)

Sparkles
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
2. 12. 2014 / 12:18:43 (před 10 roky)
off

Nevím, co mě osvítilo, ale uhodla jsem to. Každopádně nebudu psát, na kolikátý pokus :-)

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
2. 12. 2014 / 12:29:12 (před 10 roky)
off

Teď tady nechci nikoho urazit, nebo znít hrubě, ale lidé co zadávali věci jako Kutil Tim, Bořek Stavitel, Jak se staví sen, Vítejte doma a podobně asi nepochopili podstatu hry. Obrázek nikdy neukazuje obsah, nebo děj seriálu. Vždy je to udělané tak, aby vás to navedlo přímo k doslovnému názvu...Berte to spíš jako radu. Nikdy v tom nehledejte nic složitého. Prostě bum. Vidím tohle, tohle.. hm.. anglicky se to řekne takhle a bum. Je to. (Teď dělám chytrou, protože jsem obě hádanky měla okamžitě na první pokus.. až bude něco těžšího klidně mi to dejte sežrat :D :D )

Vxxx