Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu dnešní i včerejší hádanky asi mě z toho švihne :D děkuji
Prosím někoho o nápovědu do zpráv. Začínám být zoufalá... Pročítala jsem si fórum, ale nic z toho mi nepomohlo.
Předem moc díky.
Už to mám... Ale bez nápovědy by mě to asi netrklo, i když jsem to měla přímo před očima.
Také bych poprosil o nápovědu do SZ, nevím co dnes je, ale nic mě nanapá a to jsem zkoušel vše možné i nemožné :) Díky moc
Fruiko napsal(a):
BTW add obtížnost. Zatím jsme velice hodní. Rébusy, co běžně řeším na zahraničních webech (ne teda seriálové, ale obecné) jsou o několik levelů těžší a například si pohrávají i s výslovností (for = 4, book = buk etc.). To kdybych zavedl, tak nás nejspíš ukamenujete.
Příklad: DIE DIE 4
Řešení: To die for
To pohrávání si s výslovností není špatný nápad. :) Třeba něco ne ultratěžkého, ale jako ten příklad bych i brala jako hádanku :D (Znám teda jen z vtipů, ne rébusů, ale vždycky mi to došlo... :D )
A díky za nápovědu, bez ní bych na okénko zírala ještě teď :D
Mohla bych poprosit nějakou dobrou duši též o nápovědu :( děkuji
Poprvé se letos musím kát a poprosit někoho o nápovědu do PM. Díky moc ;)
Tak tohle snad byla pro mě zatím největší záludnost vůbec! :D Gratuluju tvůrcům toto vytvořit. :D Celý den jak idiot hledím na to jedno jediné slovíčko, říkám si, že zkusím forum, tam stejně nic nepomohlo, tak jsem si prostě zkoušela pohrát (několikrát neúspěšně :D) a nakonec z toho vylezla naprosto lehká věc. :D Jste fakt úžasní s těma nápadama! :):D