Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ok stavím se do fronty s prosbou o pomoc...předem díky :))
Ach... Vzdavam sa... S tazkym srdcom poprosim dnes nejaku dobru dusu o radu do sprav, vopred dakujem.
Moc prosím o nápovedu na 6, 7 a 11, inak sa z toho už zbláznim :D Vopred ďakujem.
Tak 11 už mám, díky, ale 6 a 7 vôbec nezapína.
díky za nápovědu, konečně sem na to přišel, bohužel furt nechápu jakym logickym zpusobem se dá na tu první pulku názvu přijít z tohohle obrázku, jsem teda dost zvědavej na odhalení řešení
Dneska na první pohled, tahle byla pěkná :D. Fakt potěšilo :).
Linhi napsal(a):
díky za nápovědu, konečně sem na to přišel, bohužel furt nechápu jakym logickym zpusobem se dá na tu první pulku názvu přijít z tohohle obrázku, jsem teda dost zvědavej na odhalení řešení
To jako fakt? Ty máš vyřešenou hádanku a přesto ti nedáva jediná cesta k ní smysl? Hmm, tak to tá nápověda od někoho stála za to :-)
dneska mi to dalo asi najviac zabrať zo všetkých, pozerala som na to asi hodinu a pol a nič :D ale v konečnom dôsledku to dáva zmysel a je to logické :) pekná hádanka, chválim chlapcov :)
dubakm napsal(a):
To jako fakt? Ty máš vyřešenou hádanku a přesto ti nedáva jediná cesta k ní smysl? Hmm, tak to tá nápověda od někoho stála za to :-)
Já taky nevím, jak k tomu správně dojít. A to jsem to zvládla nakonec bez nápověd a bez vyhledávání, prostě mě to napadlo. Ale fakt nemám tušení a jsem zvědavá na vysvětlení.
dubakm napsal(a):
tak to slovo není tak dlouhý, aby mě to navedlo tim správnym směrem k první půlce.... možná že to dává smysl v tom že je to jednim tahem, nevim... jo nápověda, která mi přistála ve zprávách v podstatě řekla asi víc než měla, každopádně o existenci tohohle seriálu sem doted teměl ani tucha, zatimco u předešlých i když je nesleduju aspoň vím aspoň že existujou
Mne to tiež nejak extra nedávalo zmysel tá prvá časť..ale skusila som vyhľadavanie a to pomohlo
..ale keď som si prečitala potom o seriáli tak mi trklo že dokonca tušim niektorá slovenská TV to dáva/la :)