Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 12. 2014 / 18:38:43 (před 9 roky)
off

ok stavím se do fronty s prosbou o pomoc...předem díky :))

For crying out loud!
Hydra Foy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 12. 2014 / 18:41:05 (před 9 roky)
off

Ach... Vzdavam sa... S tazkym srdcom poprosim dnes nejaku dobru dusu o radu do sprav, vopred dakujem.

Petra the Bookicorn
11. 12. 2014 / 18:47:14 (před 9 roky)
off

Moc prosím o nápovedu na 6, 7 a 11, inak sa z toho už zbláznim :D Vopred ďakujem.

Tak 11 už mám, díky, ale 6 a 7 vôbec nezapína.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 19:40:46
Linhi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 12. 2014 / 18:47:22 (před 9 roky)
off

díky za nápovědu, konečně sem na to přišel, bohužel furt nechápu jakym logickym zpusobem se dá na tu první pulku názvu přijít z tohohle obrázku, jsem teda dost zvědavej na odhalení řešení

Sleslikslicka
11. 12. 2014 / 18:49:11 (před 9 roky)
off

Dneska na první pohled, tahle byla pěkná :D. Fakt potěšilo :).

Nobody expects the spanish inquisition!
dubakm
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 12. 2014 / 18:51:15 (před 9 roky)
off
Linhi napsal(a):

díky za nápovědu, konečně sem na to přišel, bohužel furt nechápu jakym logickym zpusobem se dá na tu první pulku názvu přijít z tohohle obrázku, jsem teda dost zvědavej na odhalení řešení

To jako fakt? Ty máš vyřešenou hádanku a přesto ti nedáva jediná cesta k ní smysl? Hmm, tak to tá nápověda od někoho stála za to :-)

Tomorrow's life is too late. Live today. Experience is what you get when you didn't get what you wanted.
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 18:51:49
mimino90
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 12. 2014 / 18:51:40 (před 9 roky)
off

dneska mi to dalo asi najviac zabrať zo všetkých, pozerala som na to asi hodinu a pol a nič :D ale v konečnom dôsledku to dáva zmysel a je to logické :) pekná hádanka, chválim chlapcov :)

Martysek
11. 12. 2014 / 18:57:27 (před 9 roky)
off
dubakm napsal(a):

To jako fakt? Ty máš vyřešenou hádanku a přesto ti nedáva jediná cesta k ní smysl? Hmm, tak to tá nápověda od někoho stála za to :-)

Já taky nevím, jak k tomu správně dojít. A to jsem to zvládla nakonec bez nápověd a bez vyhledávání, prostě mě to napadlo. Ale fakt nemám tušení a jsem zvědavá na vysvětlení.

Linhi
11. 12. 2014 / 18:57:41 (před 9 roky)
off
dubakm napsal(a):

tak to slovo není tak dlouhý, aby mě to navedlo tim správnym směrem k první půlce.... možná že to dává smysl v tom že je to jednim tahem, nevim... jo nápověda, která mi přistála ve zprávách v podstatě řekla asi víc než měla, každopádně o existenci tohohle seriálu sem doted teměl ani tucha, zatimco u předešlých i když je nesleduju aspoň vím aspoň že existujou

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 12. 2014 / 18:58:57
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 12. 2014 / 19:04:06 (před 9 roky)
off

Mne to tiež nejak extra nedávalo zmysel tá prvá časť..ale skusila som vyhľadavanie a to pomohlo
..ale keď som si prečitala potom o seriáli tak mi trklo že dokonca tušim niektorá slovenská TV to dáva/la :)