Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
YES... mám to a má to logiku, jen to na první pohled nenapadane.. hodně štěstí těm co to ještě nemají
Tolik slovíček jsem zkusil a nic, ale toto mě nenapadlo a teď se divím, proč? :) každopádně díky za nápovědy ... snad mi to zítra půjde rychleji, bo dnešní pokukování v práci a špekulování nad tím, způsobovalo snížení prac. výkonu :D
tak dnes hotovo, sice sem si napsala o nápovědy, ale než mě vůbec někdo stihl napovědět, tak mě to docvaklo :D :D
Hlavně to neprekladejte z latiny, italstiny ani spanelstiny jako já. Zabavilo mě to tak na celý den.
Mohl by mi prosím někdo poslat nápovědu? Díky :)
může mi prosím někdo poslat nápovědu? já už jsem vážně ztracená :D
edit: no tak už mě to došlo :D
Tak dnes pro mě úplně nejhorší okénko ze všech. Ani po nápovědách jsem se nechytala (a že ted můžu říct, že některé byli opravdu dobré, jen já bych dnes snad potřebovala přesně napsat jméno seriálu nebo jinak nevím). Pak bych taky řekla, že i kdyby tam bylo pozadí, jak by být mělo, mě by to stejně netrklo, asi by mi spíš pomohlo, kdyby v tomhle rozmezí byli ty okraje jak jsou a text jak má být. No dneska prostě pro mě naprosto neřešitelná hádanka :D Tak doufám, že mám jen blbý den :D
mohl by taky někdo poslat nápovědu?
Ahojky, taky prosím o nápovědu..