Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska taky nevím...můžete mi prosím někdo napovědět do zprávy?
můžu poprosit o nápovědu? dneska jsem úplně nějak mimo... vidím mire a nic víc
Ach jo..dnes se zařazuju k těm, co jsou totálně mimo..takže poprvé (a snad naposled :))) prosím o nakopnutí do zpráv..Moc děkuju!!
Uf...tak mam...diky za pomoc! :)
Oh... takže nápověda to vyjasnila. Nějak ale nechápu, jak mám přijít na tu první část z obrázku :P
Prosim o napovedu.Vazne tam nevidim nic jineho nez jedno slovo a moc mi nepomohlo to co sem se tu docetla
Dekuji za pomoc uz to mam :)
Taky poprosím nápovědu, protože mě nenapadá naprosto nic :(
dneska jsem asi hodne natvrdla, takze poprve za svoji SZ karieru prosim moc moc o napovedu
tak po velmi dobré nápovědě už to taky mám a vlastně je to jednoduchý, ač seriál neznám.
Každý tu už jen prosí o nápovědu a to tu dnešní považuji ta tu lehčí hádanku... to asi proto, že seriál znám... každopádně mám nutkání napovědět :D jestli můžu, tak jen zlehka, to co vidíte nejsou hory ani nížiny :D
Tak dneska jsem natvrdlejší než obvykle. Poslal by jste mi někdo prosím nápovědu do zpráv? :)