Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Koukala jsem na to asi 2 minuty a vymýšlela blbosti. Pak mi hlavou bleskla rada "stačí popsat to, co vidíš na obrázku" a bylo to :D
Už se těším na zítřek :)
Tak konečně můžu jít dělat něco jiného, ale už se těším na zítra :)
martinka182 napsal(a):
Koukala jsem na to asi 2 minuty a vymýšlela blbosti. Pak mi hlavou bleskla rada "stačí popsat to, co vidíš na obrázku" a bylo to :D
Už se těším na zítřek :)
presne som to tak spravil... inak serial nepoznam vobec.
Tak jsem zase uvažovala cože to je, zkoušela jsem české kombinace, anglické a pak se nakonec jeden název, který odpovídal obrázku našel...
Dneska začínám být zoufalá :D Nemohl by mi prosím někdo do zprávy napsat, zda je to česky nebo anglicky? Abych aspoň přemýšlela jen v jednom jazyce :D
Fiiiha, neznám ale je fakt, že stačí popsat jen to co člověk vidí :)
Vxxx napsal(a):
Teď tady nechci nikoho urazit, nebo znít hrubě, ale lidé co zadávali věci jako Kutil Tim, Bořek Stavitel, Jak se staví sen, Vítejte doma a podobně asi nepochopili podstatu hry. Obrázek nikdy neukazuje obsah, nebo děj seriálu. Vždy je to udělané tak, aby vás to navedlo přímo k doslovnému názvu...Berte to spíš jako radu. Nikdy v tom nehledejte nic složitého. Prostě bum. Vidím tohle, tohle.. hm.. anglicky se to řekne takhle a bum. Je to. (Teď dělám chytrou, protože jsem obě hádanky měla okamžitě na první pokus.. až bude něco těžšího klidně mi to dejte sežrat :D :D )
To to mi vážne pomohlo ako som si to prečítal aháá a hneď som to našiel.
Ďakujem. :-D
atlas29 napsal(a):
To to mi vážne pomohlo ako som si to prečítal aháá a hneď som to našiel.
Ďakujem. :-D
Není zač :D
janilla napsal(a):
Dneska začínám být zoufalá :D Nemohl by mi prosím někdo do zprávy napsat, zda je to česky nebo anglicky? Abych aspoň přemýšlela jen v jednom jazyce :D
Anglicky (po poledni už to smím říct myslím) :)