Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Okey, mám to nakoniec, aj keď mi ani po uhádnutí nedošlo najprv čo má byť to číslo 50, teraz mi to až pomaly došlo. Napriek tomu, začína mi to pripadať padnuté na hlavu. Čakala som asi nejaké iné zobrazenie, osobne ma to už trochu prestáva baviť.
Taky jsem hádanku nejdřív rozluštil a až potom mi došlo, co tím autor myslel. Ten seriál má tak stupidní název, že bych na něj asi logicky nepřišel.
Ne že by ostatní hádanky nebyly dobré, ale tahle se mi zatím líbila asi nejvíc :)
Nejprve jsem zkoušel seriál s podobným názvem a potom mi to došlo a bylo to. Super hádanka :)
allyska napsal(a):
Ne že by ostatní hádanky nebyly dobré, ale tahle se mi zatím líbila asi nejvíc :)
Souhlas. Tahle jedna z nejlepších :) Taky patřím k těm co pochopili význam obrázku až po uhodnutí, ale dneska super :)
Vyluštěno, ale spíš náhoda to byla.. nemůže mi to někdo do zpráv vysvětlit s tou 50?
Asi jste všichni géniové, ale mě kdyby jedna osoba (které moc děkuju) nepostrčila v tom, jak mám vnímat číslici 50, nepřišla bych na to. Nehledě na to, že v nabídce seriálů se vyskytuje jeden podobně znějící, který člověka spíš zmate. Dle mého názoru tedy nic lehkého a opět seriál, jenž neznám.
Mohl by mi někdo do zpráv poradit co znamená ta 50 :-)
TonicDope napsal(a):
V klídku, já si minule málem připálil oběd. :D
Já jednou totálně rozvařila těstoviny :-D