Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
allyska napsal(a):
Ne že by ostatní hádanky nebyly dobré, ale tahle se mi zatím líbila asi nejvíc :)
U mňa naopak, dnešná ale aj včerajšia sa mi nepáčili vôbec, hoci včera som to mala hneď a dnes po istom nakopnutí, ale i tak, proste prestáva ma to baviť. To sa radšej zapotím nad hádaním niečoho, čo bolo v okienku 4 alebo 6 a pod, než toto.
Nechci buzerovat, ale víte, že se nemá psát, jak jste k tomu došli, jinak máme po ptákách?:D Fruiko nás včera napomínal!
Aha, no nakonec to nebylo tak těžké, jak jsem se děsila :D Ale teda trošku záludné s tou 50, uhodla jsem to hlavně kvůli tomu meči.
Někdo malý postrčený do zpráv ? :D dneska jsem zas v koncích :D
Dobre spravené...
Tak tedy musím říct, že nápověda super. Krásně logická. Ale taky mi to trvalo. Musím říct, že seriál znám jen dle názvu.
WhiteSparkle napsal(a):
Asi jste všichni géniové, ale mě kdyby jedna osoba (které moc děkuju) nepostrčila v tom, jak mám vnímat číslici 50, nepřišla bych na to. Nehledě na to, že v nabídce seriálů se vyskytuje jeden podobně znějící, který člověka spíš zmate. Dle mého názoru tedy nic lehkého a opět seriál, jenž neznám.
Presne. A ten podobne znejúci som skúšala, aj keď som si myslela, že to bude blbosť, a keď to nevyšlo, tak som ten ďalší už ani neskúšala, lebo som si myslela, že to bude rovnaká blbosť.
Buffyna napsal(a):
U mňa naopak, dnešná ale aj včerajšia sa mi nepáčili vôbec, hoci včera som to mala hneď a dnes po istom nakopnutí, ale i tak, proste prestáva ma to baviť. To sa radšej zapotím nad hádaním niečoho, čo bolo v okienku 4 alebo 6 a pod, než toto.
Tak se na to vykašli, když Tě to nebaví :D Já si teda můžu stěžovat jen na to, že ty seriály neznám. Přísahám že ze všech co tu byly sleduji jen jeden a jen o dvou dalších jsem někdy slyšela. Nechápu, proč mi mé okolí tvrdí, že jsem seriálový maniak :D Absolutně se letos nechytám v těch seriálech.. :(
Buffyna napsal(a):
Náhodou dnešní hádanka je velice povedená a naprosto logická.
Konečně hotovo :) Ale stejně nechápu tu 50 prostě :D jinak zase něco co znám a zbožnovala jsem tenhle seriál :p