Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 00:28:31 (před 10 roky)
off
allyska napsal(a):

Ne že by ostatní hádanky nebyly dobré, ale tahle se mi zatím líbila asi nejvíc :)

U mňa naopak, dnešná ale aj včerajšia sa mi nepáčili vôbec, hoci včera som to mala hneď a dnes po istom nakopnutí, ale i tak, proste prestáva ma to baviť. To sa radšej zapotím nad hádaním niečoho, čo bolo v okienku 4 alebo 6 a pod, než toto.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 12. 2014 / 00:29:09 (před 10 roky)
off

Nechci buzerovat, ale víte, že se nemá psát, jak jste k tomu došli, jinak máme po ptákách?:D Fruiko nás včera napomínal!

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 00:29:25
Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
12. 12. 2014 / 00:29:11 (před 10 roky)
off

Aha, no nakonec to nebylo tak těžké, jak jsem se děsila :D Ale teda trošku záludné s tou 50, uhodla jsem to hlavně kvůli tomu meči.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
fejk2012
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 12. 2014 / 00:29:36 (před 10 roky)
off

Někdo malý postrčený do zpráv ? :D dneska jsem zas v koncích :D

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 12. 2014 / 00:29:58 (před 10 roky)
off

Dobre spravené...

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
anuletil
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 12. 2014 / 00:30:34 (před 10 roky)
off

Tak tedy musím říct, že nápověda super. Krásně logická. Ale taky mi to trvalo. Musím říct, že seriál znám jen dle názvu.

Anule
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 00:30:35 (před 10 roky)
off
WhiteSparkle napsal(a):

Asi jste všichni géniové, ale mě kdyby jedna osoba (které moc děkuju) nepostrčila v tom, jak mám vnímat číslici 50, nepřišla bych na to. Nehledě na to, že v nabídce seriálů se vyskytuje jeden podobně znějící, který člověka spíš zmate. Dle mého názoru tedy nic lehkého a opět seriál, jenž neznám.

Presne. A ten podobne znejúci som skúšala, aj keď som si myslela, že to bude blbosť, a keď to nevyšlo, tak som ten ďalší už ani neskúšala, lebo som si myslela, že to bude rovnaká blbosť.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 00:30:35 (před 10 roky)
off
Buffyna napsal(a):

U mňa naopak, dnešná ale aj včerajšia sa mi nepáčili vôbec, hoci včera som to mala hneď a dnes po istom nakopnutí, ale i tak, proste prestáva ma to baviť. To sa radšej zapotím nad hádaním niečoho, čo bolo v okienku 4 alebo 6 a pod, než toto.

Tak se na to vykašli, když Tě to nebaví :D Já si teda můžu stěžovat jen na to, že ty seriály neznám. Přísahám že ze všech co tu byly sleduji jen jeden a jen o dvou dalších jsem někdy slyšela. Nechápu, proč mi mé okolí tvrdí, že jsem seriálový maniak :D Absolutně se letos nechytám v těch seriálech.. :(

Vxxx
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
12. 12. 2014 / 00:30:47 (před 10 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Náhodou dnešní hádanka je velice povedená a naprosto logická.

Hold the Door!
KeyCe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 12. 2014 / 00:30:53 (před 10 roky)
on

Konečně hotovo :) Ale stejně nechápu tu 50 prostě :D jinak zase něco co znám a zbožnovala jsem tenhle seriál :p