Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Takže nová pravidla vážení.
Nápověda nebo její citace = odebrání všech minulých i budoucích adventních kreditů.
Za nápovědy se bere i postup, jak jste k tomu došli, či odkazy na loňské hádanky.
Tak toto je mega odradzujúce. Možno nie každého to odradí, ale myslím si, že pár ľudí to odradí od budúcoročných kalendárov. Ja už som tiež jedna z tých čo nad tým začína premýšľať. Za tie obmedzenia to proste nestojí.
Dneska hadanka o neco malo tezsi, ale opet se necha lvyresit naprosto logicky. Fruiko davam za hadanku palec nahoru je skvele vymyslena.
Adeelle napsal(a):
Tak já po soukromé nápovědě mám taky :) Je to letos zapeklité, ale jsem ráda, že tu kalendář je. Tak se lidi kroťte a nápovědy si když tak pište do zpráv, ať o kalendář nepřijdeme ;)
Takýmto štýlom? Samými obmedzeniami a zákazmi? To radšej nech ho naozaj zrušia. Len to človeka rozladí a naštve.
Buffyna napsal(a):
Tak toto je mega odradzujúce. Možno nie každého to odradí, ale myslím si, že pár ľudí to odradí od budúcoročných kalendárov. Ja už som tiež jedna z tých čo nad tým začína premýšľať. Za tie obmedzenia to proste nestojí.
V tom ti nikdo nebrání, ale potom to je o ničem, když každý druhý příspěvek je nápověda. Příjde mi, že někteří jsou líní přemýšlet a druzí jsou zas natvrdlí s tím, že tu div nevyblejou název seriálu hned. Je to pak nefér, když si někdo omylem přečtě byť sebemenší nápovědu. Hlavně hned po půlnoci.
Fruikova omezení chápu, pak totiž adventní kalendář ztrácí smysl a práce tvůrců se stává zbytečnou!
TonicDope napsal(a):
V tom ti nikdo nebrání, ale potom to je o ničem, když každý druhý příspěvek je nápověda. Příjde mi, že někteří jsou líní přemýšlet a druzí jsou zas natvrdlí s tím, že tu div nevyblejou název seriálu hned. Je to pak nefér, když si někdo omylem přečtě byť sebemenší nápovědu. Hlavně hned po půlnoci.
Fruikova omezení chápu, pak totiž adventní kalendář ztrácí smysl a práce tvůrců se stává zbytečnou!
Až na to že každý není takový mega ultra génius :)
Buffyna napsal(a):
Ja se Fruikovi za to omezezeni ktere zavedl vubec nedivim. Jak by bylo tobe na jeho miste? On nam tu vymysli hadanky a pak prijde nejaky *** a vykeca par minut po pulnoci reseni cele hadanky. Odebrani kreditu je jeste celkem nizky trest.
Buffyna napsal(a):
Takýmto štýlom? Samými obmedzeniami a zákazmi? To radšej nech ho naozaj zrušia. Len to človeka rozladí a naštve.
Já jsem ráda že toto udělal. Není to omezení. Nápovědy si klidně piš, ale pak se nediv až tě stihne trest :D Já jsem za to ráda a ty jsi dost negativní :( Tak sem nechoď, nebo ten kalendář neotvírej :)
dustter25 napsal(a):
Neřikám, že tu někdo génius je nebo není. Nápovědy si piště prostě do zpráv, ať to nekazíte ostatním.
Buffyna napsal(a):
Ale ta omezní a zákazy se nazývají pravidla a každý si je mohl na začátku přečíst
Dneska velice povedená hádanka
dustter25 napsal(a):
Já mám zaspamovanou poštu prosbami o radu a na každou reaguji. A takových lidí je tu víc. Když je někdo líný přemýšlet, tak si napíše zprávu někomu... ale psát tu rady, o které se nikdo neprosil je na prd :)