Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hodila by se mi nápověda :)
Vxxx napsal(a):
Anglicky (po poledni už to smím říct myslím) :)
Přesně tak.
Mám to za sebou... Ještě, že tak... Už jsem si myslela, že hned 2 obrázek zůstane bez odpovědi :)
Vxxx napsal(a):
Anglicky (po poledni už to smím říct myslím) :)
Bylo by vtipné dát do kalendáře třeba nějaký španělský či francouzský seriál nebo tak, přičemž by se hádal originální název. To by byla hardcore obtížnost :-)
Locke napsal(a):
Bylo by vtipné dát do kalendáře třeba nějaký španělský či francouzský seriál nebo tak, přičemž by se hádal originální název. To by byla hardcore obtížnost :-)
Tak špaňelsky nevím, ale francouzsky se učím už nějakou dobu tak by to mělo být ok :D
Locke napsal(a):
Se učím zrovna asi 3. měsíc v Duolingu. Ale na slovní hříčky si teda ještě netroufám. Ale za rok, kdo ví. :-)
Fruiko napsal(a):
Se učím zrovna asi 3. měsíc v Duolingu. Ale na slovní hříčky si teda ještě netroufám. Ale za rok, kdo ví. :-)
Opovažte se tu nějakou takovou ptákovinu vymyslet tvůrci!!! :D Žádný takový. Hezky zůstaneme u jazyků, které Verunka zná!
Dneska nevím, vidím jen kladivo, klíč a kleště achjo :D
Edit: Tak to si děláte srandu :D Ježiši :D Došlo mi to hned, co jsem napsal, že to nevím. Fruiko jsi fakt borec, obdivuji tě, chci tvůj mozek a kalendáře po celý rok :D
Zkusil jsem už všechno možné, vyhledávat na serialzone.cz, vyhledávat nějak pomocí googlu ale nic a jediné co tam vidím je klíč, tak jsem úplně bezradný
tak po dlouhým přemýšlením jsem na to přišel ale dal bych si pohlavek že jsem viděl jen část a né celek.