Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

nina100
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 12. 2014 / 01:06:36 (před 10 roky)
off

dnešná hádanka sa mi velmi páči... najprv som to zobrala za zlý konec ale nakoniec mna to s usmevom napadlo :)

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 01:07:41 (před 10 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

A jak si to představuješ? Že bude kontrolovat každou odeslanou zprávu? Nebo že odesílání zpráv během trvání kalendáře rovnou úplně zruší? Nejsme v diktatuře.

Však nejsme v diktatuře, proto jsem ten svůj komentář ještě trošku upravil. A diktatura tu je, absolutně to nedává smysl dělat pravidla chápeš?

Kytka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 20 | Zipper
12. 12. 2014 / 01:07:46 (před 10 roky)
off

Úplně první seriál, který mě napadl byl Game of Thrones. :-)
Což jsem tedy hned zavrhla. :-)

Holt a hold jsou slova s rozdílným významem.
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 12. 2014 / 01:07:49 (před 10 roky)
off

tak jooo... dobře... mám to... polovinu jsem měla už na začátku, ale pořád nechápu tu 50 :( mohl by mi ji prosím někdo vysvětlit do zpráv??? Nějak mi nedává smysl :( děkuji :-*

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 01:07:52 (před 10 roky)
off
TonicDope napsal(a):

Pravidla stanovena byla, ale musela být změněna, protože je hodně lidí nerespektovalo. Spíš si je většina nepřečetla ani.

Já teda nevim, ale když chci hádat sám za sebe, tak to této diskuze snad nelezu ne? Já jí beru jako diskzzi určenou pro nápovědu.Poprípřadě abychom se tu o té dané hádance pobavili atd. K čemu mi asi tak bude číst trilion komentářů typu "dnes lehké", "uhádnuto napoprvé", "trvalo mi to xx sekund a je to můj oblíbený seriál" atd...

Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 01:08:26 (před 10 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

A jak si to představuješ? Že bude kontrolovat každou odeslanou zprávu? Nebo že odesílání zpráv během trvání kalendáře rovnou úplně zruší? Nejsme v diktatuře.

A práve preto, že nie sme v diktatúre, by sa tu mal niekto zamyslieť nad sparťanskými pravidlami, s ktorými v podstate nie každý súhlasil, lebo na začiatku bolo stanovených pár pravidiel a teraz ich pribudlo nespočetne veľa. Kalendár je pekný, je to dobrá vec, ale jednoducho to je ako keď dáte dievčatku bábiku a teraz jej prilepíte šaty o telo, aby sa jej nedali vyzliekať, lebo nahota aj na bábike je zlá, zlepíte jej vlasy, aby nešli rozčesať, lebo nech je uhladená a neroztrapkajú sa jej vlasy, a poviete tomu dievčatko, môžeš sa s ňou hrať, ale iba s tým, že tá bábika bude mať zlepené vlasy a nalepené šaty. Potom aj to dievčatko omrzí hranie sa s bábikou, keď sa nebude môcť hrať po svojom. Čím viac zákazov, tým viac sú ľudia otrávení, rozmrzení, nahnevaní...

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
spartak20
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 12. 2014 / 01:09:56 (před 10 roky)
off

právě jsem přišel a měl jsem 80 nových zpráv ohledně nápovědy na profilu :D taková doba jen ty odpovědi napsat :D ale hotovo :)
a jak říkám, kdyby jste potřebovali menší nápovědu k jakémukoliv dni, stačí napsat do zpráv :) rád pomůžu :)

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 01:10:42 (před 10 roky)
off

Podle mě je největším trestem překazení si té zábavy, najitím si nebo přečtením si odpovědi a ne tu dělat nějaké pravidla, které jsou naprosto zbytečné!!!!

ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 01:11:19 (před 10 roky)
off
Kytka napsal(a):

Úplně první seriál, který mě napadl byl Game of Thrones. :-)
Což jsem tedy hned zavrhla. :-)

Jsem ráda, že nejsem sama. :-)

Obviously.
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 01:11:24 (před 10 roky)
off
Balthazar6 napsal(a):

Ja se Fruikovi za to omezezeni ktere zavedl vubec nedivim. Jak by bylo tobe na jeho miste? On nam tu vymysli hadanky a pak prijde nejaky *** a vykeca par minut po pulnoci reseni cele hadanky. Odebrani kreditu je jeste celkem nizky trest.

Prepáč, ale to je len naháňačka za kreditmi? Ja som myslela, že zábava. Lebo doteraz to bolo prezentované tak, že je to hra pre ľudí, ktorých baví sa takto hrať.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)