Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Blood-moon
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 12. 2014 / 01:19:34 (před 9 roky)
off

Tak dneska oproti včerejšku pohoda :) Když jsme u toho, mohl by mi prosím ještě někdo napovědět k 11 okénku? Děkuji

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 12. 2014 / 01:19:43 (před 9 roky)
off

Takze odted to tady bude jen o honeni ega jak je kdo rychlej?
Kdyz nechci vedet vysledek zapasu, tak neotviram zadni stranku novin.

Co zalozit jeste jedno forum, kde budou platit pravidla dana na zacatku. Tam pujde jen ten, kdo bude hledat napovedu. Egahonici muzou dal chodit sem a vykrikovat "Dneska mi to dalo zabrat, ale napoprve!"

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 12. 2014 / 01:20:32 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Nápověda nebo její citace = odebrání všech minulých i budoucích adventních kreditů.

Kde vidíš diktaturu, Toldist? Fruiko ti nebere zábavu z hádání, o kterou tak stojíš, ale kredity jako odměnu. Nevím, jestli minulý rok byly, každopádně jsem o tom nevěděla a i kdyby ano, bylo by mi to jedno, protože hádám pro zábavu.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
zuzzz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 01:21:40 (před 9 roky)
off
TonicDope napsal(a):

Pravidla stanovena byla, ale musela být změněna, protože je hodně lidí nerespektovalo. Spíš si je většina nepřečetla ani.

Naprostý souhlas, Fruika asi hrozně baví neustále pročítat nové příspěvky a co nejrychleji je pro blaho ostatních, kteří si chtějí zahrát, mazat...a ještě víc ho určitě baví honit si ego tím, že si každý den vymýšlí nové "zákazy a pravidla" jen tak, aby měl pocit nadvlády nad námi všemi...je škoda, že někteří nedokážou ocenit tu práci vymyslet tolik hádanek, které spoustu lidí maximálně pobaví (pro některé se stanou předvánoční závislostí :D ) a co víc, tyto indicie ještě graficky zpracovat!

A argumentace tím, že je jedno, jestli nápovědu najdu tady nebo ve zprávě? Myslím si, že je v tom maximální rozdíl, jelikož když už opravdu nevím (a nemyslím tím po 10 minutách zveřejnění), tak si o nápovědu napíšu. Já chodím na fórum každý večer ihned po zveřejnění a jen se bavím pročítáním těch bezmocných stavů nebo naopak blahotetelením nad zdoláním úkolu...a když mezi tím nechtěně vidím nějakou jasnou nápovědu, která mi překazí snahu o vyřešení...sem pak fakt nas**ná :D

WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
12. 12. 2014 / 01:22:02 (před 9 roky)
off

Souhlasím s Buffynou. Nemusíme si tu hrát na Severní Koreu, fórum sice má vlastní pravidla a já je respektuji, stejně jako respektuji práci Fruika na tomto kalendáři, ale chvílemi mám pocit, že mi tu snad někdo setne hlavu, když můj komentář nebude vypadat dle tohoto vzorce: "Mám to, lehké!/ Netuším, jsem v koncích!"... :D WTF? Fórum má v první řadě sloužit VŠEM, a jak už bylo řečeno, kdo chce vše vyluštit na vlastní pěst, nebude se do fóra už z principu koukat, a kdo potřebuje popostrčit, bude rád, že tu najde aspoň malý "hint". To přeci není na škodu! Ne všichni mají odvahu a výdrž spamovat ostatní uživatele soukromými zprávami s prosbou o pomoc. Žádnou zásadní nápovědu jsem tu ještě neviděla, tak nevím, co se řeší. A tohle hujerství, které tu teď mnozí předvádějí, mě fakt nebaví. Uff, ale dost už s negativismem a názorem odlišným od většiny, to je zde nejspíš trestáno smrtí. :D Dobrou a doufám, že ráno zde bude panovat přívětivější atmosféra a že ADVENTNÍ kalendář se už nebude tak hrotit, vždyť jsou skoro Vánoce, sakra! :D

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 01:24:17
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 12. 2014 / 01:23:06 (před 9 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Čím viac zákazov, tým viac sú ľudia otrávení, rozmrzení, nahnevaní...

Napadlo tě, že stejně na tom mohou být autoři kalendáře?

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 01:25:19 (před 9 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

Tak nemají povolit forum, které má popis, můžete tu řešit kalendář. To je jak kdyby se udělala soutěž o kreditiy a vytvořilo se forum jak přijít ke správnému řešní. Nedává to smysl a není to zábava :)

Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 01:26:39 (před 9 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

Tu nejde o to len ako sa kto cíti, ale o skôr o ľudské práva a sloboda prejavu - ktoré garantuje ústava (názor človeka bez rozdielu) vždy stojí nad autorským právom - autorským dielom (výtvor Adventného kalendáru).

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 01:27:38 (před 9 roky)
off
zuzzz napsal(a):

.... Fruika asi hrozně baví neustále pročítat nové příspěvky a co nejrychleji je pro blaho ostatních, kteří si chtějí zahrát, mazat.....

tak když si chci zahrát a hádat sám bez nápověd, tak proč lézt do fóra, to přeci nedává smysl -_- To je jako rozčilování se, že mi někdo vyzradil jak dopadl x díl y seriálu, když vlezu na diskuzní fórum o daném seriálu... To se snad dá předpokládat, že když je to diskuze/fórum o adventním kalendáři, že se tu bude probírat adventní kalendář, ne? Pokud se tu kalendář probírat nesmí, tak to přejmenuji na Fórum o rychlosti a počtu uhádnutí jednotlivého okénka adventního kalendáře, no ne?

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 01:31:27
dustter25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 12. 2014 / 01:28:52 (před 9 roky)
off
Michell napsal(a):

tak když si chci zahrát a hádat sám bez nápověd, tak proč lézt do fóra, to přeci nedává smysl -_- To je jako rozčilování se, že mi někdo vyzradil jak dopadl x díl y seriálu, když vlezu na diskuzní fórum o daném seriálu... To se snad dá předpokládat, že když je to diskuze/fórum o adventním kalendáři, že se tu bude probírat adventní kalendář, ne? Pokud se tu kalendář nesmí, tak to přejmenuji na Fórum o rychlosti a počtu uhádnutí jednotlivého okénka adventního kalendáře, no ne?

:D :D :D :D Tak tohle mě pobavilo nejvíce za celou tuto diskuzi. Krásně a jasně vystiženo, velké plus!!!

Love is in the air? Wrong. Nitrogen, Oxygen, Argon and Carbon Dioxide are in the air!