Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 12. 2014 / 01:29:03 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

Tak nemají povolit forum, které má popis, můžete tu řešit kalendář. To je jak kdyby se udělala soutěž o kreditiy a vytvořilo se forum jak přijít ke správnému řešní. Nedává to smysl a není to zábava :)

Víš ale ze začátku tady bylo povoleno si napovídat..nějaké menší nápovědy..a ne skoro celé řešení..a určitě ne hned 30 minut po půlnoci..

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 01:29:11 (před 9 roky)
off
Michell napsal(a):

tak když si chci zahrát a hádat sám bez nápověd, tak proč lézt do fóra, to přeci nedává smysl -_- To je jako rozčilování se, že mi někdo vyzradil jak dopadl x díl y seriálu, když vlezu na diskuzní fórum o daném seriálu... To se snad dá předpokládat, že když je to diskuze/fórum o adventním kalendáři, že se tu bude probírat adventní kalendář, ne? Pokud se tu kalendář nesmí, tak to přejmenuji na Fórum o rychlosti a počtu uhádnutí jednotlivého okénka adventního kalendáře, no ne?

Já tě miluju!!!!!!!!! :D Ty jsi zabiják :D :D :D Mám záchvat! :D

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
12. 12. 2014 / 01:31:07 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

Tak nemají povolit forum, které má popis, můžete tu řešit kalendář. To je jak kdyby se udělala soutěž o kreditiy a vytvořilo se forum jak přijít ke správnému řešní. Nedává to smysl a není to zábava :)

Zpřísnění přišlo kvůli obrovským nápovědám ani ne půl hodiny po půlnoci, přičemž na hádaní je k dispozici 24 hodin. Tady byl k dispozici pomalu podrobný popis řešení krok za krokem. Přečtěte si první příspěvek této diskuze. Já bych tuhle diskuzi o pravidlech ukončila.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 01:33:23 (před 9 roky)
off
dustter25 napsal(a):

:D :D :D :D Tak tohle mě pobavilo nejvíce za celou tuto diskuzi. Krásně a jasně vystiženo, velké plus!!!

Pripájam sa :D Teraz ešte viac vidím tú podobnosť s tým, keď niekto vkročí na stránku o seriáli a očakáva, že tam nebudú žiadne spoilery k novým epizódam.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 01:33:34 (před 9 roky)
off

Ježiši nejde tady o život, tvořitel kalendáře udělal tohle forum chápeš a je jedno jestli si to přečteš tady nebo ve zprávě, je to stejný princip a kdo nechce vědět odpověd, neleze sem. Kredity dostaneš, je jedno jestli diky foru nebo zprávě. Kdyby tu fakt o něco šlo, forum by vytvořené nebylo jako je to u podobných soutěží.

Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 01:33:51 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

Já tě miluju!!!!!!!!! :D Ty jsi zabiják :D :D :D Mám záchvat! :D
dustter25 napsal(a):

:D :D :D :D Tak tohle mě pobavilo nejvíce za celou tuto diskuzi. Krásně a jasně vystiženo, velké plus!!!

Je super číst, že to i další lidi cítí stejně ;)

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 01:34:30 (před 9 roky)
off

Pravidla se nepřidali během. Hned první příspěvek, ještě před editem hlásal ať se nenapovídá. Že se toleruje jen říct jestli se hádá český, nebo anglický název a to až po poledni! Pokud z toho nechápete, že ostatní nápovědy jsou zakázané tak je to váš problém. Ale přestala bych to řešit. Myslím, že tvůrce bude víc štvát, že se tu hádáme, než to, že se najdou lidi, kteří jsou z toho naštvaní. Vytvořili to pro zábavu a místo toho je tu pětistránková diskuze-hádka o tom jak to má a nemá vypadat. Vánoční pohoda my ass :D

Vxxx
KarolinaRain
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
12. 12. 2014 / 01:35:25 (před 9 roky)
off

Ne, vůbec se za sebe nestydím, že jsem na to nepřišla hned. :'D Hodinu a půl si nad tím lámu hlavu a přitom je to zrovna tohle? Jeeeej! :D Hodně štěstí v hádání všem, protože to je tedy síla. Jdu se někam zahrabat -_- Kdyby chtěl někdo nápovědu, klidně napište :)

dustter25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 12. 2014 / 01:35:42 (před 9 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Pripájam sa :D Teraz ešte viac vidím tú podobnosť s tým, keď niekto vkročí na stránku o seriáli a očakáva, že tam nebudú žiadne spoilery k novým epizódam.

Ne asi :D úplně samé je tohleto fórum o adventním kalendáři. Je to o adventním kalendáři, ne "o adventním kalendáři s omezeními" to se rovnou měl titul úvodního přípspěvku změnit, ať je na 100% jasno, o co jde, ne?

Love is in the air? Wrong. Nitrogen, Oxygen, Argon and Carbon Dioxide are in the air!
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 01:35:44 (před 9 roky)
off
MountainLionet napsal(a):

Zpřísnění přišlo kvůli obrovským nápovědám ani ne půl hodiny po půlnoci, přičemž na hádaní je k dispozici 24 hodin. Tady byl k dispozici pomalu podrobný popis řešení krok za krokem. Přečtěte si první příspěvek této diskuze. Já bych tuhle diskuzi o pravidlech ukončila.

Som tu každú noc a dosť dlho hore, ale fakt som tu zvyčajne videla len také nápovedy ako vyhľadala som si to v googli zadaním toho čo vidím. :D Až na to, že každý na tom obrázku môže niečo iné vidieť alebo to inak chápať. Ono fakt len "pár" tých, čo boli veľké nápovedy, to chápem, ale tie som si všimla, že boli rýchlo zmazané. Dôvod prečo som sa pozastavila už nad tými pravidlami bol, že zmizlo tentokrát množstvo komentárov a aj takých, čo v podstate nič neprezradili.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)