Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
zuzzz napsal(a):
Svobodný projev, diktatura...kam jsme to dospěli? Myslím, že jednoduché slovo "pravidla" má svůj jasný význam a netřeba se odkazovat pomalu na "ústavu ČR" nebo s čím tu někteří možná ještě přijdou.
Právnik sa ti nebude na skutkové okolnosti pozerať inak, než právnym pohľadom. Neviem prečo by mal niekto očakávať niečo iné. Využívam len to, čo ovládam, poznám, realizujem.
Kytka napsal(a):
Já jen doufám, že se Fruiko a Biskin tomuto zasmějí.
I já.. :'(
Dobrou noc děcka :D
Michell napsal(a):
Když už jsme u toho, co je těžké pochopit pánbíčkáři, tak když už se někdo rozčiluje že nejsou jeho pravidla dodržovány, tak ať si už na začátku ujasní vše a napíše to rovnou a hlavně JASNĚ a ne připisovat a přepisovat a pravidla nedomýšlet do konce, je to tak těžké pochopit? :D
Pánbíčkáře si příště odpusť. Řekl bych, že tvůrce doufal v to, že tu jsou dostatečně inteligentní lidé a pravidla pochopí.
Vxxx napsal(a):
Všechno ostatní je prostě NE :D
A to nekde zmineno bylo? :-D :-D Nemyslim si ;-)
KeyCe napsal(a):
Tolik :D jsem ráda, že nás tu pomáhá víc :D
taky jsem nato čuměl :D
jn :)
To se tady odted opravdu bude moct psat jen "Ja byl prvni"? a "Na prvni pokus!" Nebylo by potom lepsi cely forum smazat? Ja tenhle styl chlubeni se proste nechapu.
Teda lidi některé vaše komentáře mi fakt dávají zabrat. Už mě bolí celé břicho od toho smíchu. Každopádně spát se taky musí, tak se tu hádejte už beze mě. Moc se těším až si tu večer zase přečtu všechny nové příspěvky :D
Každopádně toto diskutování mělo do sebe také něco dobrého a to navázání několika nových přátelství a to je pro mě fakt cennější než nějaké stupidní dohadování s lidmi, kteří konkrétní komentář ne a ne ani po x vysvětlení pochopit, takže dobrou a nepřehánějte to tu zas tak moc :*
TonicDope napsal(a):
Pánbíčkáře si příště odpusť. Řekl bych, že tvůrce doufal v to, že tu jsou dostatečně inteligentní lidé a pravidla pochopí.
Amen! :) Někdo má holt jako zábavu adventní kalendář, jiný zase hledání chyb na práci a snaze druhých.
Buffyna napsal(a):
Právnik sa ti nebude na skutkové okolnosti pozerať inak, než právnym pohľadom. Neviem prečo by mal niekto očakávať niečo iné. Využívam len to, čo ovládam, poznám, realizujem.
Gratuluju.. jsi právník. Vzdělaný člověk/selský rozum. Krásný příklad :) Můj táta kdysi řekl, že člověk, který svou jedinou (nebo jednu z mála) vědomostí aplikuje i v těch nejméně důležitých a nesouvisejících životních situacích je nejnepříjemnější druh primitiva... Nechci Tě urážet, ale myslím že se to krásně hodí. Převádíš tuhle konverzaci do úplně zbytečných rozměrů...