Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Řešíte tu blbosti o pravidlech a nikoho nezaráží ty spousty příspěvků ve stylu "jupíí, uhádla jsem to, ale pořád nechápu, co znamená ta 50"? Nebudu si klikat na jednotlivé profily, jestli vám je 12 nebo 30 let, ale lidi proboha když už tyhle základní znalosti nemáte, tak se tím zas tolik nechlubte:D
DrMovr7 napsal(a):
Řešíte tu blbosti o pravidlech a nikoho nezaráží ty spousty příspěvků ve stylu "jupíí, uhádla jsem to, ale pořád nechápu, co znamená ta 50"? Nebudu si klikat na jednotlivé profily, jestli vám je 12 nebo 30 let, ale lidi proboha když už tyhle základní znalosti nemáte, tak se tím zas tolik nechlubte:D
:D :D Taky fakt. Znalost je věc jedna.. pochopení souvislostí věc druhá :D Taky mi to chvilku trvalo :D
Vxxx napsal(a):
Gratuluju.. jsi právník. Vzdělaný člověk/selský rozum. Krásný příklad :) Můj táta kdysi řekl, že člověk, který svou jedinou (nebo jednu z mála) vědomostí aplikuje i v těch nejméně důležitých a nesouvisejících životních situacích je nejnepříjemnější druh primitiva... Nechci Tě urážet, ale myslím že se to krásně hodí. Převádíš tuhle konverzaci do úplně zbytečných rozměrů...
Bohužiaľ vidno, že ani nevieš odhadovať ľudí, ale nebudem ti to brať. Je to len tvoj názor ale nie pravda. Len sa totižto staviam na stranu ľudí, ktorí majú opačný názor, než ostatní. Nuž ale ako vidno v dejinách, každý kto sa bál mať odlišný názor a za ním si aj stáť, sa nikam nedostal. Čo sa týka vedomostí, je ich oveľa viac, ale nuž, nedajú sa tu uplatniť.
Vxxx napsal(a):
Gratuluju.. jsi právník. Vzdělaný člověk/selský rozum. Krásný příklad :) Můj táta kdysi řekl, že člověk, který svou jedinou (nebo jednu z mála) vědomostí aplikuje i v těch nejméně důležitých a nesouvisejících životních situacích je nejnepříjemnější druh primitiva... Nechci Tě urážet, ale myslím že se to krásně hodí. Převádíš tuhle konverzaci do úplně zbytečných rozměrů...
Haha tak toto je jedna krásna a veľmi výstižná myšlienka :)
Tá_ktorá_odišla napsal(a):
Bohužiaľ vidno, že ani nevieš odhadovať ľudí, ale nebudem ti to brať. Je to len tvoj názor ale nie pravda. Len sa totižto staviam na stranu ľudí, ktorí majú opačný názor, než ostatní. Nuž ale ako vidno v dejinách, každý kto sa bál mať odlišný názor a za ním si aj stáť, sa nikam nedostal. Čo sa týka vedomostí, je ich oveľa viac, ale nuž, nedajú sa tu uplatniť.
Ok
Merenwen napsal(a):
Haha tak toto je jedna krásna a veľmi výstižná myšlienka :)
Souhlasím :) Jedna z nejužitečnějších vět, kterou mi můj táta kdy řekl :D :)
Vxxx napsal(a):
Souhlasím :) Jedna z nejužitečnějších vět, kterou mi můj táta kdy řekl :D :)
To je síce pekné, že je jedna z najúžasnejších, len je blbé, že v praxi neplatí... ale nuž, teoretik s touto vetou ostane teoretikom.
Na forum chodim az mam vyreseno nebo jsem v koncich a podle me jsem vycerpal vsechny moznosti (teda z meho pohledu) ...
Takze ja jsem rad, za nakopnuti ... (klidne i typu "lonska hospoda").
Na druhou stranu me prekvapuje, kolik lidi behem prvnich 10 minut pise, ze jsou v koncich a potrebuji pomoct... :(
K dnesni hadance: uhodnuto a vyznam 50 chapu :D
Tá_ktorá_odišla napsal(a):
To je síce pekné, že je jedna z najúžasnejších, len je blbé, že praxi neplatí... ale nuž, teoretik s touto vetou ostane teoretikom.
Buffyno! My víme, že jsi to ty :D Změna identity nepomůže :D A co se mě týče tak platí. A dokonce se s takovými lidmi setkávám dost často. Člověk, který nejen že má nějaké odborné nebo specifické vědomosti (a je úplně jedno jakého oboru, nebo profese se to týká), ale je i rozumný, nemá potřebu právě ty své vědomosti prezentovat a aplikovat v sebemenší diskuzi, situaci... Můj názor. Rozumný člověk nepotřebuje obdiv své chytrosti.
Pane bože, to vážně budete pořád dokola řešit tohle? Tak se mooooc omlouvám, že jsem napověděla to s tou číslicí. Ale asi to moc velká nápověda stejně moc nebyla, když jsou i lidé, kteří hádanku úspěšně uhodnou a přesto to nechápou. Každopádně jsem svůj příspěvek smazala, i když se určitě blížil víc k tématu fóra než tyto hádky.