Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 02:32:31 (před 10 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Buffyno! My víme, že jsi to ty :D Změna identity nepomůže :D A co se mě týče tak platí. A dokonce se s takovými lidmi setkávám dost často. Člověk, který nejen že má nějaké odborné nebo specifické vědomosti (a je úplně jedno jakého oboru, nebo profese se to týká), ale je i rozumný, nemá potřebu právě ty své vědomosti prezentovat a aplikovat v sebemenší diskuzi, situaci... Můj názor. Rozumný člověk nepotřebuje obdiv své chytrosti.

V prvom rade mi nejde o obdiv chytrosti, nie som najmúdrejšia na svete, na Slovensku ani v našom meste, išlo mi o obhájenie názoru a hlavne vysvetlenie, prečo sa pozerám na niečo tak ako sa pozerám, pretože každého ovplyvní to, čo robí. A čo sa týka zmeny identity, nejde mi o žiadnu kamufláciu, len odchádzam z tejto stránky, avšak pokým neprídem na spôsob ako si zrušiť profil, je to vyjadrené takouto formou.

Ja poznám dosť veľa ľudí, ktorí majú naozaj skvelé vedomosti a bohužiaľ sú veľmi zle chápaní zo strany bežných, menej inteligentných ľudí, ktorí ich potom nesprávne odhadnú. Ale nikdy im nejde o dokazovanie vedomostí, skôr o argumentáciu správnosti svojho tvrdenia. Ale ako som už povedala, sú nesprávne chápaní. Čo už.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 02:33:02 (před 10 roky)
off
Elle napsal(a):

Pane bože, to vážně budete pořád dokola řešit tohle? Tak se mooooc omlouvám, že jsem napověděla to s tou číslicí. Ale asi to moc velká nápověda stejně moc nebyla, když jsou i lidé, kteří hádanku úspěšně uhodnou a přesto to nechápou. Každopádně jsem svůj příspěvek smazala, i když se určitě blížil víc k tématu fóra než tyto hádky.

Klídek :) My debatujem. A vlastně jsme možná už dodebatovali. Každopádně, co se mě týče, jsem s žádným svým příspěvkem neútočila konkrétně na Tebe, ani na nikoho. ;-) Za mně šlo jen o princip.

Vxxx
spartak20
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 12. 2014 / 02:44:22 (před 10 roky)
off

Všem chlapům/klukům doporučuji, aby se do toho nezapojovali, víte že by jsme to pak nakonec odnesli my :D
Rada i pro život :D Ženy/holky mají vždy pravdu :D

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 02:49:45
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 12. 2014 / 02:56:50 (před 10 roky)
off

Hm, tak dneska úlet... po hodině přemýšlení jsem se jala házet, co mě s tím jediným kouskem napadne, a on to bylo hned ten první tip. Ale úplná náhoda bez nějakého logického odvození :/ Teď se holt jdu zamyslet nad hádankou, no...

Edit: A už zase se mi to stalo, že mi něco dojde hned po odeslání příspěvku :D No nic...

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 02:58:13
Richard Ježek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 02:59:36 (před 10 roky)
off

Prosím, přestaňte tak šíleně diskutovat na soutěží, nejde o melouny :) a raději mě někdo nakopněte do zpráv, protože jsem vyzkoušel všechny možnosti. Chápu co je meč - S, ale nějak to nemůžu pospojovat do seriálu ani s tou padinou. Díky :)

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
Corleone
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
12. 12. 2014 / 03:06:58 (před 10 roky)
off

Když tu část, co chápeš, hodíš do vyhledávače, máš prakticky jen pár možností :)

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 12. 2014 / 03:37:23 (před 10 roky)
off

Mohl by mi prosím někdo do pm zpráv vysvětlit jak se dojde od obrázku až po název seriálu? chápu tu druhou část, ale nechápu co to má dělat co s 50...

Corleone
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
12. 12. 2014 / 03:40:58 (před 10 roky)
off

když to zkusiš tak, jak sem psal nad tebou, tak z těch výsledků ti ta 50ka třeba dojde, u mě to tak bylo... :)

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
12. 12. 2014 / 03:52:05 (před 10 roky)
off

Uhádnuto, velmi pěkná hádanka.

Neko-chan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
12. 12. 2014 / 04:18:26 (před 10 roky)
off

Nejdříve jsem si říkala, co to je zase za chujovinu, seriál mě napadl, ale říkala jsem si, to nesedí, to je divné, proč by... Ahá :D Musím se přidat k pochvalám, pěkně vymyšlené :) Hlaně ta padesátka X)