Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vxxx napsal(a):
Buffyno! My víme, že jsi to ty :D Změna identity nepomůže :D A co se mě týče tak platí. A dokonce se s takovými lidmi setkávám dost často. Člověk, který nejen že má nějaké odborné nebo specifické vědomosti (a je úplně jedno jakého oboru, nebo profese se to týká), ale je i rozumný, nemá potřebu právě ty své vědomosti prezentovat a aplikovat v sebemenší diskuzi, situaci... Můj názor. Rozumný člověk nepotřebuje obdiv své chytrosti.
V prvom rade mi nejde o obdiv chytrosti, nie som najmúdrejšia na svete, na Slovensku ani v našom meste, išlo mi o obhájenie názoru a hlavne vysvetlenie, prečo sa pozerám na niečo tak ako sa pozerám, pretože každého ovplyvní to, čo robí. A čo sa týka zmeny identity, nejde mi o žiadnu kamufláciu, len odchádzam z tejto stránky, avšak pokým neprídem na spôsob ako si zrušiť profil, je to vyjadrené takouto formou.
Ja poznám dosť veľa ľudí, ktorí majú naozaj skvelé vedomosti a bohužiaľ sú veľmi zle chápaní zo strany bežných, menej inteligentných ľudí, ktorí ich potom nesprávne odhadnú. Ale nikdy im nejde o dokazovanie vedomostí, skôr o argumentáciu správnosti svojho tvrdenia. Ale ako som už povedala, sú nesprávne chápaní. Čo už.
Elle napsal(a):
Pane bože, to vážně budete pořád dokola řešit tohle? Tak se mooooc omlouvám, že jsem napověděla to s tou číslicí. Ale asi to moc velká nápověda stejně moc nebyla, když jsou i lidé, kteří hádanku úspěšně uhodnou a přesto to nechápou. Každopádně jsem svůj příspěvek smazala, i když se určitě blížil víc k tématu fóra než tyto hádky.
Klídek :) My debatujem. A vlastně jsme možná už dodebatovali. Každopádně, co se mě týče, jsem s žádným svým příspěvkem neútočila konkrétně na Tebe, ani na nikoho. ;-) Za mně šlo jen o princip.
Všem chlapům/klukům doporučuji, aby se do toho nezapojovali, víte že by jsme to pak nakonec odnesli my :D
Rada i pro život :D Ženy/holky mají vždy pravdu :D
Hm, tak dneska úlet... po hodině přemýšlení jsem se jala házet, co mě s tím jediným kouskem napadne, a on to bylo hned ten první tip. Ale úplná náhoda bez nějakého logického odvození :/ Teď se holt jdu zamyslet nad hádankou, no...
Edit: A už zase se mi to stalo, že mi něco dojde hned po odeslání příspěvku :D No nic...
Prosím, přestaňte tak šíleně diskutovat na soutěží, nejde o melouny :) a raději mě někdo nakopněte do zpráv, protože jsem vyzkoušel všechny možnosti. Chápu co je meč - S, ale nějak to nemůžu pospojovat do seriálu ani s tou padinou. Díky :)
Když tu část, co chápeš, hodíš do vyhledávače, máš prakticky jen pár možností :)
Mohl by mi prosím někdo do pm zpráv vysvětlit jak se dojde od obrázku až po název seriálu? chápu tu druhou část, ale nechápu co to má dělat co s 50...
když to zkusiš tak, jak sem psal nad tebou, tak z těch výsledků ti ta 50ka třeba dojde, u mě to tak bylo... :)
Uhádnuto, velmi pěkná hádanka.
Nejdříve jsem si říkala, co to je zase za chujovinu, seriál mě napadl, ale říkala jsem si, to nesedí, to je divné, proč by... Ahá :D Musím se přidat k pochvalám, pěkně vymyšlené :) Hlaně ta padesátka X)