Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Může mi někdo přes zprávy vysvětlit to číslo "50"? Pořád na to nemohu přijít. Už jsem vyzkoušela hledat seriály s mečem, katanou, dokonce i hru o trůny jsem tam dala, ba i Stargate S1 :D Jsem bezradná. Nebo je to v angličtině? Potřebuju jít do školy na přednášku a takhle mi ujede vlak.
Mám to. Napadlo mĕ to už o půl noci, ale nĕjak mi to tam nesedĕlo. :-D hezky udĕlaná hádanka!
já myslím, že jsem na dobré cestě, přesto ale nemůžu najít takový název seriálu, se kterým bych si byla 100% jistá. Prosím popostrčte mě někdo ;)
Mám to. Tak co, jsem první? :D
BuBBleS napsal(a):
Mám to. Tak co, jsem první? :D
ne, ne...první jsem byla já...:-D
máám to :-D Docvalko mi to chvilku po tom, co jsem tu napsala :D Bylo to chytré! :-D
Niekto trošku poradiť? Skúšam rôzne názvy ale nič...
Síce pomohol ujo google, pretože seriál som nepoznala a pripadalo mi to celkom ľahučké, hlavne po predchádzajúcich dňoch. Som na seba celkom hrdá :)
DrMovr7 napsal(a):
Řešíte tu blbosti o pravidlech a nikoho nezaráží ty spousty příspěvků ve stylu "jupíí, uhádla jsem to, ale pořád nechápu, co znamená ta 50"? Nebudu si klikat na jednotlivé profily, jestli vám je 12 nebo 30 let, ale lidi proboha když už tyhle základní znalosti nemáte, tak se tím zas tolik nechlubte:D
To mě taky zaráží, kolik lidí tohle nepochopí ani po uhodnutí seriálu. Asi na základce nedávali pozor :)
Jinak některé příspěvky z noční "hádky" jsou fakt vtipný. Prý diktatura, svoboda projevu ... LOL. :)
Dnes sice na druhý pokus, ale těžké to vůbec není:)