Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Co to je za seriál? Dík :cD
Fruiko napsal(a):
Můžeš tu i smát se sám sobě, jak to to nešlo, než si na to přišel. ;-)
Otázka pořád zůstává, jaký přínos tohle fórum má mít. Opravdu všechny fakt zajímá, kdo na co za jak dlouho přišel. :D
Mám to, ale nechápu..
super už to mám, ale že mi to poněkud dlouho trvalo, za toto musím tvůrcům smeknout
Pokojne si vstanem, zapnem notebook, prídem sem a tlak 500 na 300. Ako ja nemám rada takýchto jedincov! A mne sa nikdy nedá nevyjadriť.
Čítala som asi len posledné 2-3 strany fóra, ale stačilo mi. Ľudia fakt stratili schopnosť čítať. Pre tých, ktorí sa oháňajú, na čo slúži toto fórum, tu je veta z PRVÉHO príspevku, ktorý je tu od 1.12.:
Tady se spíš jen chlubte, jak vám to (ne)dalo zabrat.
Lill napsal(a):
Pokojne si vstanem, zapnem notebook, prídem sem a tlak 500 na 300. Ako ja nemám rada takýchto jedincov! A mne sa nikdy nedá nevyjadriť.
Čítala som asi len posledné 2-3 strany fóra, ale stačilo mi. Ľudia fakt stratili schopnosť čítať. Pre tých, ktorí sa oháňajú, na čo slúži toto fórum, tu je veta z PRVÉHO príspevku, ktorý je tu od 1.12.:
Tohle je zbytečný, oni to stejně nepochopí. :D Včera jsme se to snažili vysvětlit několikrát a marná snaha. :(
Toldist napsal(a):
...raději se na to vykašli :)
Když tě něco nebaví v telce, tak ji nevypneš? Nepřepneš? Koho prudíš? Že to nebaví tebe, neznamená, že se na to má Fruiko vykašlat. Prostě Kalendář a tohle fórum ignoruj. Kapišto?
50 mečů - s ... zajímavej seriál :cD
Co vás, lidi, dneska v té škole učí, že mnozí přiznáváte, že tu padesátku nechápete ani po správné trefě? Pokud to někdo bude chtít pořád vysvětlit, ráda odpovím v poště
Callysto napsal(a):
Co vás, lidi, dneska v té škole učí, že mnozí přiznáváte, že tu padesátku nechápete ani po správné trefě? Pokud to někdo bude chtít pořád vysvětlit, ráda odpovím v poště
50 kilo brambor, v obci se jezdí 50, 50 je 1/2 ze sta, 50 je číslo :cD