Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 12. 2014 / 09:10:58 (před 9 roky)
on

Co to je za seriál? Dík :cD

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
dustter25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
12. 12. 2014 / 09:11:18 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Můžeš tu i smát se sám sobě, jak to to nešlo, než si na to přišel. ;-)

Otázka pořád zůstává, jaký přínos tohle fórum má mít. Opravdu všechny fakt zajímá, kdo na co za jak dlouho přišel. :D

Love is in the air? Wrong. Nitrogen, Oxygen, Argon and Carbon Dioxide are in the air!
zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 12. 2014 / 09:18:46 (před 9 roky)
off

Mám to, ale nechápu..

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 12. 2014 / 09:19:20 (před 9 roky)
off

super už to mám, ale že mi to poněkud dlouho trvalo, za toto musím tvůrcům smeknout

"Vím, že nic nevím."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 12. 2014 / 09:22:06 (před 9 roky)
off

Pokojne si vstanem, zapnem notebook, prídem sem a tlak 500 na 300. Ako ja nemám rada takýchto jedincov! A mne sa nikdy nedá nevyjadriť.
Čítala som asi len posledné 2-3 strany fóra, ale stačilo mi. Ľudia fakt stratili schopnosť čítať. Pre tých, ktorí sa oháňajú, na čo slúži toto fórum, tu je veta z PRVÉHO príspevku, ktorý je tu od 1.12.:

Tady se spíš jen chlubte, jak vám to (ne)dalo zabrat.
Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 12. 2014 / 09:22:50 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Pokojne si vstanem, zapnem notebook, prídem sem a tlak 500 na 300. Ako ja nemám rada takýchto jedincov! A mne sa nikdy nedá nevyjadriť.
Čítala som asi len posledné 2-3 strany fóra, ale stačilo mi. Ľudia fakt stratili schopnosť čítať. Pre tých, ktorí sa oháňajú, na čo slúži toto fórum, tu je veta z PRVÉHO príspevku, ktorý je tu od 1.12.:

Tohle je zbytečný, oni to stejně nepochopí. :D Včera jsme se to snažili vysvětlit několikrát a marná snaha. :(

ainny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 48 | Sarah Walker
12. 12. 2014 / 09:24:46 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

...raději se na to vykašli :)

Když tě něco nebaví v telce, tak ji nevypneš? Nepřepneš? Koho prudíš? Že to nebaví tebe, neznamená, že se na to má Fruiko vykašlat. Prostě Kalendář a tohle fórum ignoruj. Kapišto?

Všem hřebečkům v Koreji se omlouvám. Už jsem zadaná.
Chachan
12. 12. 2014 / 09:25:00 (před 9 roky)
on

50 mečů - s ... zajímavej seriál :cD

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Callysto
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 12. 2014 / 09:27:01 (před 9 roky)
off

Co vás, lidi, dneska v té škole učí, že mnozí přiznáváte, že tu padesátku nechápete ani po správné trefě? Pokud to někdo bude chtít pořád vysvětlit, ráda odpovím v poště

Chachan
12. 12. 2014 / 09:28:54 (před 9 roky)
on
Callysto napsal(a):

Co vás, lidi, dneska v té škole učí, že mnozí přiznáváte, že tu padesátku nechápete ani po správné trefě? Pokud to někdo bude chtít pořád vysvětlit, ráda odpovím v poště

50 kilo brambor, v obci se jezdí 50, 50 je 1/2 ze sta, 50 je číslo :cD