Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska to dalo zase zabrat, ale mám to, po uhádnutí to začlo dávat smysl :)
Ak by niekto chcel, tak mi moze do sprav napisat nejaku pomocku..
Lill napsal(a):
Pokojne si vstanem, zapnem notebook, prídem sem a tlak 500 na 300. Ako ja nemám rada takýchto jedincov! A mne sa nikdy nedá nevyjadriť.
Čítala som asi len posledné 2-3 strany fóra, ale stačilo mi. Ľudia fakt stratili schopnosť čítať. Pre tých, ktorí sa oháňajú, na čo slúži toto fórum, tu je veta z PRVÉHO príspevku, ktorý je tu od 1.12.:
Tohle je marna snaha, nekteri jedou jak kolovratek.
Já tě, Fruiko, obdivuju. Já kdybych měla s tutěma chytrolínama něco řešit, tak si radši roztřískám počítač.
jsem pako jsem pako jsem pako :D můj oblíbený seriál a takovou dobu mi to trvalo!!!! Jen jsem se na to dívala ze špatného úhlu :D
TonicDope napsal(a):
Tohle je zbytečný, oni to stejně nepochopí. :D Včera jsme se to snažili vysvětlit několikrát a marná snaha. :(
Balthazar6 napsal(a):
Tohle je marna snaha, nekteri jedou jak kolovratek.
:(( idem si radšej urobiť raňajky a pustiť si seriál :D
bajam1 napsal(a):
jsem pako jsem pako jsem pako :D můj oblíbený seriál a takovou dobu mi to trvalo!!!! Jen jsem se na to dívala ze špatného úhlu :D
A máš ho v profilu, že bych se mrknul? Mě už to nebaví :cD
Uhodnuto, ale jistá jsem si tím zrovna dvakrát nebyla... :D
A BTW Nechcete tu debatu už ukončit? Nic proti, ale melete tu pořád to samé dokola... Pokud vám vadí pravidla, tak to v životě budete mít ještě hodně těžké...
Ve škole (snad) :D nikde doslova není napsáno, nepoužívejte taháky, nebo vám dáme za to pětku... a hele všichni stejně vědí, že podvádět se nemá (nehledě na to, že tady o radách to bylo napsáno hned na samém začátku)
Bartami napsal(a):
Já tě, Fruiko, obdivuju. Já kdybych měla s tutěma chytrolínama něco řešit, tak si radši roztřískám počítač.
Heh, taky už nemam daleko od toho, abych nezačl hlavou mlátit o zeď.
Lill napsal(a):
:(( idem si radšej urobiť raňajky a pustiť si seriál :D
Dobrá volba, asi vyjímečně budu dávat pozor ve škole, jinak mi tady z té diskuse klesne IQ. :D .. Stejně si pustim seriál. :D
Toldist napsal(a):
Fruiko a já se směju zase tobě, vytvořil si forum s pravidly a hned si myslíš, že všichni budou dělat to co chceš a budou se tě bát. Nechci tě urazit, ale přijde mi to tak, protože jiný smysl tohoto fora než si radit mi přijde zbytečný. Kdyby jsi opravdu chtěl at je to zábava, at lidem zkrátíš čekání na Vánoce, nevytvoříš tohle forum, nevytvoříš pravidla a pak si nezačneš protiřečit. Podle mě je nejvetším trestem - podíval jsem se na nápovědu, na odpoved - nemám dobrý pocit, nemám zábavu. Minulý rok si mě taky celkem dost pobavil a tento rok píšeš jen to co se ti hodí a ty názory, které se ti nehodí - ignoruješ. Můžeš mě smazat, sebrat mi kredity, ale to už není ta zábava a už to nejsou příjemné Vánoce, raději se na to vykašli :)
1) kalendář je hra a soutěž o kredity, která má svá pravidla;
2) pravidla byla stanovena předem a jsou napsána v prvním příspěvku, upřesněna byla až po tom, co někteří zdejší experti začali slovíčkařit a hledat skuliny, jak je porušovat a vyvolávat flame;
3) to, že právě tobě přijde zbytečná diskuze bez nápověd, je zcela irelevantní (nehledě na to, že se dá přijít pokecat o obrázcích z předcházejících dní);
4) urážet fruika (nebo kohokoliv tady) není zrovna nejchytřejší a není to ani fér;
5) pokud je cílem fruika odradit od přemýšlení nad tím, zda kalendář připravíme i za rok, jsi na dobré cestě a mohu tě (a pár dalších) označit za šikulu ;-)
6) jestliže se nebavíš, nikdo tě tuhle hru hrát nenutí
Jestliže má kdokoliv nějaký osobní problém s respektováním pravidel nebo neodolatelné nutkání o nich stále a dokola diskutovat, může tak činit v poště se mnou. Urážky, pokusy o trolování nebo nerespektování toho, co je dáno, v diskuzích nebudou tolerovány a budou mazány ;-)