Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak od včera jsem poslal nápovědu 100 lidem .... až mě prsty bolí :D
Jinak ani nemá cenu se taky k něčemu vyjadřovat či se s někým dohadovat, každý má prostě svůj názor a když už tady ty pravidla jsou, tak je prostě dodržujte a je to ne? Pokud nechcete, tak běžte pryč!! Nikdo vás nenutí, aby jste tu byli...
Já osobně jsem rád, za adventní kalendář a lidi co se na něm podíleli, jelikož v tomto období, jsem se každý rok nudil, kvůli pauzám u seriálů, na které se dívám (což jsou snad všechny en :D ) a letos se nudit nemusím a zabavím se u kalendáře o seriálech...co může být lepší? Takže já moc děkuji autorům :)
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
A máš ho v profilu, že bych se mrknul? Mě už to nebaví :cD
joj tak to nevím, musím se podívat :D tak už mám..... :)))
spartak20.bp napsal(a):
Tak od včera jsem poslal nápovědu 100 lidem .... až mě prsty bolí :D
Uff ... a to reagujes jen na vetu "neumim si poradit, potrebuji napovedu?".
Ja bych teda pozadoval alespon aby clovek napsal, co jiz zkusil a jak uvazoval ...
Olca napsal(a):
Ve škole (snad) :D nikde doslova není napsáno, nepoužívejte taháky, nebo vám dáme za to pětku... a hele všichni stejně vědí, že podvádět se nemá (nehledě na to, že tady o radách to bylo napsáno hned na samém začátku)
Moje učitelka dějáku ze základky vždy říkala: "Taháky klidně můžete mít. Ale nesmím vás s nima chytit." Problém je, že někteří lidi tady nejenže taháky mají ale navíc se s nima ani netají. Někteří jako by až říkali: "Paní učitelko, koukejte, mám tahák." :-)
Tak tohle je hodne dobre =) nejdriv jsem prisla pouze na druhou cast, prvni mi nedavala smysl, ale po zpetnem uvazovani mi to konecne doslo a smeju se, proc me to nenapadlo driv. Za dnesek parec hore =)
Opravdu nevím, co tu všichni řešíte. Je to hra, a velice povedená. Pravidla byla jasně dána na začátku, a že je nedokážete pochopit je to jen ukázka vaší blbosti. Autoři si s tím dali spoustu práce. A nevím jak vy, ale já chci, aby v tom pokračovali i další rok. Tak jim dejte sakra pokoj.
Jak se tu může někdo ohánět diktaturou. Nazýváte tak snad jakýkoliv sport nebo školu? V obou případech máte daná psaná i nepsaná pravidla, které musíte dodržovat. A podvádění není uznávané nikde. Drobná rada prosím, ale jaký to má význam, pokud byste na to měli přijít jen díky tomu, že vám to někdo řekne.
Jerremy napsal(a):
Uff ... a to reagujes jen na vetu "neumim si poradit, potrebuji napovedu?".
Ja bych teda pozadoval alespon aby clovek napsal, co jiz zkusil a jak uvazoval ...
ale já jim neposílám odpověď :) já jim posílám další nápovědu :) která je k odpovědi dostrčí :)
Toldist napsal(a):
Nepochopila si mě, tak se laskavě uklidni.
Ale pochopila, ale nesouhlasím s tebou. Navíc su klidná, ten kdo tu vrzal v noci a vrže i teď, jsi ty. Tak nějak mi připomínáš jednu z nejstupidnějších reklam dneška (bejvávalo stokrát dokola). Ta je taky jak zaseknutej gramofon. Páček.
Dneska asi najvecsia blbost.. nejak som to uhadol, ale nevidim ziadnu podobnost :D skoro v nicom :D
Locke napsal(a):
Moje učitelka dějáku ze základky vždy říkala: "Taháky klidně můžete mít. Ale nesmím vás s nima chytit." Problém je, že někteří lidi tady nejenže taháky mají ale navíc se s nima ani netají. Někteří jako by až říkali: "Paní učitelko, koukejte, mám tahák." :-)
Zajímavá paní učitelka, škoda, že jsem nikdy takovou neměla :D