Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 12. 2014 / 10:02:43 (před 9 roky)
off
lake napsal(a):

Dneska asi najvecsia blbost.. nejak som to uhadol, ale nevidim ziadnu podobnost :D skoro v nicom :D

Tak to viňte veřejný vzdělávací systém...

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 12. 2014 / 10:03:12 (před 9 roky)
off

Tak už jsem myslela, že to dneska zabalím. Zase moc povedené :)

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 12. 2014 / 10:04:32 (před 9 roky)
off

Já to rád dořeším už s někým jiným, tady už to nebudu řešit. Napíšu jen: kalendář se mi líbí a moc, práce autora je jedinečná a neocenitelná, ale jestli je to fakt soutěž o kredity a ne jen pro zábavu - měl by být vážně potrestán každý kdo porušil pravidla. Udělal bych to bez odměny a čistě pro zábavu a jak píšeš ty: lidi se potrestají sami, když na to nepřijdou a nechají si poradit :) Přesně :) Jaký to má pak význam. A maličkost: nesmíte radit a přes zprávy si radíme a i já hodně rád radím - to porušení není ? :) Děkuji, už budu jen radit a psát jak jsem to rychle uhodl a jak to bylo jednoduché - všechny vás to určitě zajímá :) A věřte mi - nejsem žádný hater a vážím si lidské práce pana admina.

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 12. 2014 / 10:06:27 (před 9 roky)
off
dustter25 napsal(a):

Abych to zkrátka upřesnil, s tím pravidlem to fórum je prakticky jen o honění ega, kdo co zvládl za jak dlouho (vteřina, minuta, kolikátý pokus...). Opravdu užitečné. :D

To fórum se dá náhodou brát i jako psychická podpora, je to ukazatel obtížnosti. Když vidíš příspěvky, jak to lidi zvládají, dodá ti to, že to nemusí být tak těžké. Když vidíš, jak si s tím lidé lámou hlavu, zase si můžeš říct, že v tom aspoň nejsi sám. Samozřejmě se pak najdou lidé, kteří se podívají na rébus, po minutě je nic nenapadne a jdou žádat o nápovědu.

kailiana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 12. 2014 / 10:07:05 (před 9 roky)
off

Dnešní hádanka mě potěšila. Děkuju tvůrcům za super hru, moc mě to baví, i když trofej už bohužel nedostanu. Předevčírem jsem to nestihla vyřešit. Doufám, že se nenecháte odradit těmi ...chytrolíny tady, byla by to škoda.

kailiana
BuBBleS
12. 12. 2014 / 10:09:35 (před 9 roky)
off
Toldist napsal(a):

Nepochopila si mě, tak se laskavě uklidni. Já to myslel dobře, nechápu jediný logický důvod k čemu tohle forum je a logický důvod pro mě není chlubte se. Je jasné, že si lidi budou chtít radit, protože to jsou někdy nic neříkající věci a proč za to lidi trestat, když se prakticky trestají sami, to mi prosím vysvětlete. Je jedno jestli postup napíšu do zprávy nebo sem nebo ne?

Myslím, že to nechápeš.

Nutrity
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
12. 12. 2014 / 10:10:19 (před 9 roky)
off

Seriál neznám, ale po dlouhé době uhodnutá hádanka asi na 6 pokus, než mi došlo, že mám špatný úhel pohledu :D Super!

Run. Run, you clever boy. And remember!
petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 12. 2014 / 10:10:35 (před 9 roky)
off

Já fakt nevím, o co přesně tady jde. Problémy s pravidly asi. Fakt mě ale nebaví číst každý den x desítek stránek komentů, takže se asi nebudu moc chytat...;)
Lidi, chce to trochu klídku.

Dneska dost dobré, přiznávám, taky mi chvíli trvalo, než mi to docvaklo :D.

Allons-y, Alonso!
BuBBleS
12. 12. 2014 / 10:21:42 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Moje učitelka dějáku ze základky vždy říkala: "Taháky klidně můžete mít. Ale nesmím vás s nima chytit." Problém je, že někteří lidi tady nejenže taháky mají ale navíc se s nima ani netají. Někteří jako by až říkali: "Paní učitelko, koukejte, mám tahák." :-)

No na vysoký jsme měli zase profesora, který dovolil na zkoušku donést cokoli, i notebook. A teda byla to jedna z nejhorších zkoušek...

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 10:21:56
hlivoj
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
12. 12. 2014 / 10:24:22 (před 9 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

No na vysoký jsme měli zase profesora, který dovolil na zkoušku donést cokoli...

Presne - otázky kládol tak, aby si musel problematike rozumieť (ľudovo - poznať návod)

Sorry za mierne odbočenie od témy

Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Veď takých ešte nájdeš stovky...
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 10:25:37