Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Destiny napsal(a):
Opravdu nevím, co tu všichni řešíte. Je to hra, a velice povedená. Pravidla byla jasně dána na začátku, a že je nedokážete pochopit je to jen ukázka vaší blbosti. Autoři si s tím dali spoustu práce. A nevím jak vy, ale já chci, aby v tom pokračovali i další rok. Tak jim dejte sakra pokoj.
Naprosto souhlasim! Hra je skvělá a doufám, že i přes některé hloupé ohlasy bude pokračovat i příští rok! Autoři, jste skvělí!
spartak20.bp napsal(a):
ale já jim neposílám odpověď :) já jim posílám další nápovědu :) která je k odpovědi dostrčí :)
Je pravda, že člověk občas nakopnout potřebuje. A někdy stačí opravdu jen poukázat směr a člověk k cíli dojde sám :)
Já nevěděl jen elkolaka a ty kočky - to prostě nešlo si nenechat poradit. Nikdy bych nechtěl správnou odpověd
wexzuz napsal(a):
Je pravda, že člověk občas nakopnout potřebuje. A někdy stačí opravdu jen poukázat směr a člověk k cíli dojde sám :)
To by fakt někdo chtěl přímo říct název seriálu?!
petruskaJ napsal(a):
Uz jsem se s tim v zadosti o radu take setkal a to ne jednou.
pRo.lama napsal(a):
Ako uhádol som to, ale nechápem čo tam znamená tá 50-ka. :D
Ako si to potom mohol uhadnut? :)
wexzuz napsal(a):
přesně tak :)
Ha, dneska je to vyborne, chvilku mi to dalo, ale je to krasne zpracovane :) a ze rda lidi nevi, co s 50, ja uz jsem nekolikrat narazila na to, ze to (nechci blize specifikovat) lide neumi/poradne neznaji, je to smutne, ale je to tak :)
petruskaJ napsal(a):
jn, to už by nebyla ani žádná hra :D
Jozef Krsak napsal(a):
Ako si to potom mohol uhadnut? :)
to mě taky zajímá :D ta 50 je tam celkem důležitá...a díky tomu i hned pochopíš co znamená atd..