Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ta včerejší hádanka mi pořád dělá těžkou hlavu. Vím, že něco musím napsat před mire ale nevím co. Má někdo nějakou nápovědu?
Dneska mi to teda zamotalo hlavu... Vážně výborná hra:-)
Vím, že teď budu za de*ila. (Jo, četla jsem předchozí příspěvky, kde z lidí jako já de*ily dělají.) Ale musím se zeptat. Vysvětlí mi prosím někdo do zpráv tu 50? Uhádla jsem seriál (jen díky internetu samozřejmě), ale nedává mi to smysl. Asi už mám z tý ekonomie zavařenej mozek.
Edit: Díky, už nemusíte psát. Už vím. :) (Přišlo mi asi deset zpráv... hihi :D )
Dneska to bylo rychlejší - a uhádla jsem to právě díky té 50 (než mi to došlo, tak jsem trochu bloudila...
Dnes opäť trochu potrápila. Časť som mal dobre ale nevedel som čo s tou 50-kou, a nijak mi to nepasovalo do seriálu, ale prečítanie fóra pomohlo. skvele vymyslené :)
Řím taky nebyl postaven za den...
ha splněno, dneska jednoduché :)
Geniální :-D Po pár slepých uličkách uhodnuto :-)
Po uhodnutí se mi vybavila se mi jedna scéna Trubadixe z filmu Asterix a Obelix :-D