Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 12. 2014 / 16:58:58 (před 10 roky)
off

No konečně...konečně se mi to povedlo rozluštit :D Že mě to nenapadlo dřív...sem zvědavá na zítřek..těšim se :3

kurtcobain
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 12. 2014 / 17:03:08 (před 10 roky)
off

Tak teda fakt nevím, čučím na to jako puk a nic, přihraje někdo kloudnou nápovědu??

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 12. 2014 / 17:11:27 (před 10 roky)
off
kurtcobain napsal(a):

Tak teda fakt nevím, čučím na to jako puk a nic, přihraje někdo kloudnou nápovědu??

Jak už psal Fruiko loňský zadání perníkovýho táty. Btw. Minulý rok jsem to měla jako nic a tady jsem si lámala hlavu hodiny :D

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Jake
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 12. 2014 / 17:13:44 (před 10 roky)
off

Do vyhledávače tady na SerialZone (ne v kalendáři) anglicky napište, co přesně je na obrázku (souhrnné označení pro kladivo, klíč a kleště).

Přiznám se, trvalo mi to asi dvacet minut, než jsem se byl schopen řídit touhle radou a zkusil jsem to napsat tady do vyhledávače.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
2. 12. 2014 / 17:21:20 (před 10 roky)
off
Fisir napsal(a):

Do vyhledávače tady na SerialZone (ne v kalendáři) anglicky napište, co přesně je na obrázku (souhrnné označení pro kladivo, klíč a kleště).

Přiznám se, trvalo mi to asi dvacet minut, než jsem se byl schopen řídit touhle radou a zkusil jsem to napsat tady do vyhledávače.

To říkám od začátku tohle. Máte mě poslouchat :D :D

Vxxx
Teruska
2. 12. 2014 / 17:22:37 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Podíval bych se na loňský zadání Perníkovýho táty...

přesně na to jsem myslela, když jsem to prvně otevřela :D jediný co mi vrtalo v hlavě bylo, že to bude určitě něco ve stylu perníkového táty :-D

S láskou Tvá Teruška :)
Teruska
2. 12. 2014 / 17:23:54 (před 10 roky)
off
Fisir napsal(a):

já to teda našla i ve vyhledávači u kalendáře :) je tedy pravda, že já spíš první sázela na to jiný slůvko :-D protože to mi bylo jasný hnedka od prvního pohledu, ten zbytek už jsem jela na náhodu :D

S láskou Tvá Teruška :)
kurtcobain
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 12. 2014 / 17:40:28 (před 10 roky)
off
Fisir napsal(a):

No jo, co dodat, Díky moooc.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 12. 2014 / 17:52:31 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

Bylo by vtipné dát do kalendáře třeba nějaký španělský či francouzský seriál nebo tak, přičemž by se hádal originální název. To by byla hardcore obtížnost :-)

A nechceš rovno nějakej japonskej či korejskej seriál, to by tepra byla hardcore obtížnost.

Já z Francouzských znám jen Zvěrokrruh č Leskotku a s Španělských jen Grandhotel.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 12. 2014 / 17:54:30 (před 10 roky)
off

Daleko lehčí než včera.Dnes jsem měl uhádnuto hned.Seriál jsem sice neviděl,ale tohle musí trknout každého.

Dan