Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No konečně...konečně se mi to povedlo rozluštit :D Že mě to nenapadlo dřív...sem zvědavá na zítřek..těšim se :3
Tak teda fakt nevím, čučím na to jako puk a nic, přihraje někdo kloudnou nápovědu??
kurtcobain napsal(a):
Tak teda fakt nevím, čučím na to jako puk a nic, přihraje někdo kloudnou nápovědu??
Jak už psal Fruiko loňský zadání perníkovýho táty. Btw. Minulý rok jsem to měla jako nic a tady jsem si lámala hlavu hodiny :D
Do vyhledávače tady na SerialZone (ne v kalendáři) anglicky napište, co přesně je na obrázku (souhrnné označení pro kladivo, klíč a kleště).
Přiznám se, trvalo mi to asi dvacet minut, než jsem se byl schopen řídit touhle radou a zkusil jsem to napsat tady do vyhledávače.
Fisir napsal(a):
Do vyhledávače tady na SerialZone (ne v kalendáři) anglicky napište, co přesně je na obrázku (souhrnné označení pro kladivo, klíč a kleště).
Přiznám se, trvalo mi to asi dvacet minut, než jsem se byl schopen řídit touhle radou a zkusil jsem to napsat tady do vyhledávače.
To říkám od začátku tohle. Máte mě poslouchat :D :D
Fruiko napsal(a):
Podíval bych se na loňský zadání Perníkovýho táty...
přesně na to jsem myslela, když jsem to prvně otevřela :D jediný co mi vrtalo v hlavě bylo, že to bude určitě něco ve stylu perníkového táty :-D
Fisir napsal(a):
já to teda našla i ve vyhledávači u kalendáře :) je tedy pravda, že já spíš první sázela na to jiný slůvko :-D protože to mi bylo jasný hnedka od prvního pohledu, ten zbytek už jsem jela na náhodu :D
Fisir napsal(a):
No jo, co dodat, Díky moooc.
Locke napsal(a):
Bylo by vtipné dát do kalendáře třeba nějaký španělský či francouzský seriál nebo tak, přičemž by se hádal originální název. To by byla hardcore obtížnost :-)
A nechceš rovno nějakej japonskej či korejskej seriál, to by tepra byla hardcore obtížnost.
Já z Francouzských znám jen Zvěrokrruh č Leskotku a s Španělských jen Grandhotel.
Daleko lehčí než včera.Dnes jsem měl uhádnuto hned.Seriál jsem sice neviděl,ale tohle musí trknout každého.