Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska uhádnuto a dokonce i smysl té 50ky :-)
Chce to kombinovat trochu šířeji.
spartak20 napsal(a):
to mě taky zajímá :D ta 50 je tam celkem důležitá...a díky tomu i hned pochopíš co znamená atd..
Díky, za nakopnutí nez toho, bych to neuhádla :)
Case*Wawe*Make napsal(a):
Díky, za nakopnutí nez toho, bych to neuhádla :)
nz :)
rád pomůžu všem co potřebují nakopnout :D
Napište mi někdo, prosím, význam tý padesátky do zpráv, než si vytrhám všechny vlasy hrůzou, že to nechápu :-D Název sice mám, ale ta padesátka mi už od noci vrtá hlavou. Dík :-)
Děkuju všem, co mi napsali. A já si jdu rvát vlasy dál, že jsem tak blbá :-D
Takže rada - není dobré civět do kalendáře v půl druhé ráno :D Vyřešeno, bylo to první, co mě napadlo, ale seděla jsem nad tím ještě dopoledne, protože jsem byla bůhvíproč přesvědčená, že to nemůže být ono :D Dejte mi korunu, fakt :D
Tak ja už fakt netuším. Skúšala som to ešte v noci. Nešlo mi to. Povedala som si - vyspím sa na to a skúsim to znova. A skúšam to už asi hodinu a stále nič. Prosím nejakú dobrú dušu o pomoc lebo už naozaj neviem z akého uhlu sa na ten obrázok pozrieť.
Dneska vazne genialne zapeklite :D po dlouhem badani to konecne mam.
Dneska skvělá hádanka. Přemýšlel jsem celé dopoledne, ale mám to:)
Tak už to mám. Bez nápovedy by som to ale pravdepodobne nedala, takže ďakujem všetkým ochotným našeptávačom :-) A teraz keď už mám aj názov tak dávam veľkú pochvalu tvorcom za hádanku lebo je perfektne vymyslená.
Nicole348 napsal(a):
Tak už to mám. Bez nápovedy by som to ale pravdepodobne nedala, takže ďakujem všetkým ochotným našeptávačom :-) A teraz keď už mám aj názov tak dávam veľkú pochvalu tvorcom za hádanku lebo je perfektne vymyslená.
nz :)