Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Druhá část byla lehounká, ale teda na to, aby mi došla ta 50 jsem potřebovala nakopnutí:D ► parádní práce:)
Tak dneska to bylo vážně moc hezky vymyšlený :) Autoři, super práce ;)
jako že jsem zatim na vše přišel během 5-ti minut, tak dnešek naprosto nechápu... Nemohl by mě někdo popostrčit správným směrem? Kdyžtak pište do zpráv díky :)
Ok, dneska som úplne mimo aj z 50tky, a už si niesom istá ani to, či som pochopila druhú polovicu :D prosím prosím o nápovedu do správ :)
Jsem poprvé taky v koncích, prosím malou nápovědu do zpráv .)
Tak to s menšou nápovedou mám konečne vyriešené. OMG, pri pohľade na ten obrázok by mi práve ten seriál nenapadol - a to som si ho pred pár dňami chcel pozrieť :D Och.
Ale inak super!
Inak ako tak sledujem tak sa tu začínajú menšie škriepky - pokračujte v tom a na budúci rok budeme bez kalendára ;) :D
nemůžu na to přijít, nechápu tu 50. mužete mě do zpráv někdo napovědět?
Bože :/ jsem to, ale blb! Od rána nad tím přemýšlím co to je ta 50!!! A přitom tak jednoduché :D Chválím autora za celý kalendář, záludné a přitom logické hádanky!!! Díky :)