Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
pokud chcete popostrčit, klidně mi napište do zpráv, protože nikdo neví, jestli si zítra můj mozek nedá dovolenou:)
Zjišťuju, že den ode dne jsem blbější, od půlnoci nad tím přemýšlím a vyřešeno až teď kolem páté... poslední dny mi těch 24hodin nebude stačit! :D
řekla jsem si že nebudu škemrat o nápovědu.. :D no a dopadlo to tak že už třetí den nemám hotový okénko .. takže budu vděčná za malé nápovědy.. ;)
Já to nechápu... Může mi někdo napovědět na co se mám vlastně dívat? Nedává mi to smysl...
tak jo, seriál mám, ale byla bych moc vděčná kdyby mě nějaký inteligentní jedinec vysvětlil jak ta 50 souvisí s tím řečením?! :D
Tak a teď si nadávám, jak jsem blbá :DD Mohlo mě to napadnout dřív :D Jenže já nechápala vůbec tu 50-ku a až po hooodně dlouhý době mi to došlo :D
Dnes mě to docela potrápilo, špatně jsem si přeložila obrázek...Potom ale jsem si to uvědomila a už to jelo. A napadlo mě, že 50 může být prostě 50,zkrátka bylo to pro mě takové nearabské...
No tak to už konečne mám ďakujem za nakopnutie ten meč by som nikdy nespojil s týmto seriálom zábavné .Opäť poklona tvorcovi hádanky :))