Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska to bylo celkem lehký.Tak zatím mám vše.Kdo by potřeboval malou nápovědu s jakýmkoliv okýnkem tak napište :)
Fajn, vzdávam sa, hoďte mi niekto nápovedu do správ. Rozmýšľam nad tým už od rána a nie a nie na to prísť :D
trochu OT, ale musím říct, že po letmém projití příspěvků bohužel musím konstatovat, že naše školství jde pěkně do háje, když ani po rozluštění někteří nechápou :( smutné...
Juchůůůů :) konečně jsem na to přišla :) a taková radost z toho, že mi konečně došla ta 50 ka :) potěšilo mě to. :D Ale na to kolik mi to zabralo času si říkám, že mám fakt dlouhé vedení :D navíc zrovna tohle člověk ve škole používá docela často. Pěkná hádanka dneska.
Když jsem nemocná, tak mám právo na nápovědu? :D Jen malý nakopnutí, prosím. :)
PS: Tak už to mám, sice sem si vzala Coldrex :D, ale ten stejně nepomohl, až ta malá nápověda, tak moc děkuji :)
ta "50" označuje počet herců, kteří v seriálu hrajou ;)
Biskin napsal(a):
moc hezký:)
když jsem dneska viděla obrázek poprvé, tak to pro mě byl šok, ale stačilo si uvědomit co znamená ta "50" a bylo to hned :D
Biskin napsal(a):
Zavádět, to není hezké.
Dívejte se na 50 jinak než na jednoduše padesát v názvu.
ševča napsal(a):
Zavádět, to není hezké.
Dívejte se na 50 jinak než na jednoduše padesát v názvu.
Došlo mi, že to nebude obyčajná "50", ale nemôžem prísť na to, čo znamená alebo z akého uhlu ju brať :D