Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Matuush napsal(a):
Nejraději bych si vrazila šroubovák do oka, že poprvé nad adventní hádankou přemýšlím celý den a on to byl můj oblíbený seriál, u kterého jsem si hned ráno řekla: "Néé, to nebude on...to by nesedělo."
Chápu, že to naštve, ale vrážet si šroubovák do oka je přeci jen trochu moc radikální řešení :D
Já už opravdu nevím :/ někdo menší nápovědu? Ta padesátka mi pořád vrtá v hlavě
Může mi prosím někdo poslat nápovědu pro dnešek i včerejšek? Prosím prosím smutně koukám
Matuush napsal(a):
Nejraději bych si vrazila šroubovák do oka, že poprvé nad adventní hádankou přemýšlím celý den a on to byl můj oblíbený seriál, u kterého jsem si hned ráno řekla: "Néé, to nebude on...to by nesedělo."
Měla jsem to úplně stejně :D
Rano jsem si nad tim lamala hlavu, pak si dala pauzu a napadlo me to hned... I kdyz jsem si rikala, ze tam prece chybi pismenko - a po zadani a naseptavaci jsem zjistila, ze celou dobu ziju v bludu, jak se ten serial jmenuje :-)))
Jen je skoda, ze bez anglictiny si clovek neskrtne...
A pokud nekdo pise, ze ma reseni, ale porad nechape tu padesatku - tak je to skoro na zalobu skolskeho systemu!
Na tohle snad ani znalosti angličtiny potřeba nejsou. Meč jsem pozapomněla, jediné, co mi furt lezlo do hlavy, byl excalibur :D, ale google translator je tu vždy, ne? :D
Dneska super vymyšlené, dalo mi to pěkně zabrat! Jak může někdo tu padesátku nepochopit a stejně na to přijít? Nechápu
Ahoj všem. Moc vás prosím o radu. Stále mi chybí okénka 2., 7. a 11. Doufám, že se najde nějaká dobrá dušička, která mi poradí so soukromých zpráv. Předem Díky :)
Edit: 11 mám :) Díky za rady, teď máknu na těch zbylých dvou :).
Edit 2 :) Tak hotovo všechno. Ještě jednou moc všem děkuji za rady a teď ještě rozlousknout dnešek :D
Hm, takže dneska střílím úplně mimo, dneska mi to "popiš co vidíš" nefunguje :(. Nějaká rada v SZ?
Edit: Ach jo, dneska jsem byla naprosto mimo. Tohle je podle mě nejlepší hádanka. Díky všem za rady