Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Uf, mám to. Asi na dvacátý pokus. Hned jak mi došlo, že našeptávač není vyhledávač :-D. Už se strašně moc těším na zítřejší okénko...
Ten dnešní jsem dal celkem rychle, ale včerejší mi trval dlouho. A to mi lidi ze štábu v televizi radili, abych se naučil hrát poker, že se mi to bude hodit. A měli pravdu :D
tak dnes jsem měla problém stejně jako minulý rok. Netěžší je když seriál vůbec neznám. Tohle mi dalo zabrat..ale hodný strýček G vše vyřeší:))
ty vadoooo, jednoduchý jako facka a já nad tím přemýšlím jako ta kráva 45 minut :D :D seriál teda neznám, ale fakt je to to, co vidíte na obrázku :D
Dnešní byl trošku oříšek, ale nakonec jsem to dala :) Včerejší jsme vyluštily se spolubydlící, tak hádání se stane asi naším každodenním chlebem :) Už se těšíme na další
Hm, tak dneska asi na třicátý pokus....takhle budu tu poslední hádanku luštit tak do Adventu 2 15 :)
Přítel na to koukl a já mrkla a společnými silami nás to hned trklo i když jsem seriál nikdy neviděla :D
No tak to bych si dal přes "....". Koukám na to 20 minut.... :D Ale gratuluji opět super!