Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kainwhisper
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 12. 2014 / 21:13:42 (před 9 roky)
off
Veronika Truksová napsal(a):

Prosím nápovědu na 11. Už jsem fakt zoufalá :D snažila jsem se dva dny a prostě NIC :D

Fňuk?

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 21:13:57
Aurorita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 12. 2014 / 21:18:43 (před 9 roky)
off

Mohl by mi prosím někdo nahodit nějakou menší nápovědu? Dneska mi to asi vážně nemyslí.

aneta.mora
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 12. 2014 / 21:25:03 (před 9 roky)
off

Moc prosím o nápovědu na dnešek, takhle dlouho jsem ještě nehádala, vždy jsem to měla maximálně do 2 hotové a dnes nic. Prosím pomozte mi někdo :-)

Lucie N
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 12. 2014 / 21:37:37 (před 9 roky)
off

Prosím, prosím o nápovědu do zpráv:) děkujuu

Luxik
Bedlička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 12. 2014 / 21:42:32 (před 9 roky)
off

Tak, konečně to mám :) Už jsem chtěla prosit o nápovědu, ale jeden příspěvek tady na fóru mi otevřel oči, protože já tu 50 ne a ne pochopit :D

Lucyen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
12. 12. 2014 / 21:51:26 (před 9 roky)
off
fanynkaserialu01 napsal(a):

Dnes mě to docela potrápilo, špatně jsem si přeložila obrázek...Potom ale jsem si to uvědomila a už to jelo. A napadlo mě, že 50 může být prostě 50,zkrátka bylo to pro mě takové nearabské...

tak jen díky tobě mi konečně docvakla ta 50 :D

ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 12. 2014 / 21:53:40 (před 9 roky)
off
jukab napsal(a):

Dneska super vymyšlené, dalo mi to pěkně zabrat! Jak může někdo tu padesátku nepochopit a stejně na to přijít? Nechápu

Tak můžeš ten seriál znát a podle klíčového slova( pro mě to teda bylo az to další) to uhadnes, zkusíš a bingo :) můj případ, na význam 50 jsem přišla az po dlouhe dobe, ale nemyslím si, ze kvůli tomu, ze jsem blbá, ale jak říká můj profesor chemie: moje mysl je v okovech,
třeba ji od nich odprostit!

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
teri_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 12. 2014 / 21:56:36 (před 9 roky)
off

Mohu požádat nějakou hodnou duši o nápovědu (do zpráv) k dnešnímu políčku? :) Díky!

Don't be fooled, love. I'm the devil in disguise.
ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 22:01:27 (před 9 roky)
off
DiGrey napsal(a):

Tak můžeš ten seriál znát a podle klíčového slova( pro mě to teda bylo az to další) to uhadnes, zkusíš a bingo :) můj případ, na význam 50 jsem přišla az po dlouhe dobe, ale nemyslím si, ze kvůli tomu, ze jsem blbá, ale jak říká můj profesor chemie: moje mysl je v okovech,
třeba ji od nich odprostit!

Jsme na tom stejně :D A protože nemusím držet sérii uhádnutí na první pokus (díky Flashi :D ), můžu to klidně zkoušet metodou pokus-omyl. :p

Obviously.
ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
12. 12. 2014 / 22:08:32 (před 9 roky)
off

Trochu z jiného soudku. Díky kalendáři a tomu, že se tu dneska potloukám skoro celý den, se mi podařilo získat trofej První zprávy, kterou má jenom 271 uživatelů. Paráda :D

Obviously.
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 12. 2014 / 22:27:38