Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veronika Truksová napsal(a):
Prosím nápovědu na 11. Už jsem fakt zoufalá :D snažila jsem se dva dny a prostě NIC :D
Fňuk?
Mohl by mi prosím někdo nahodit nějakou menší nápovědu? Dneska mi to asi vážně nemyslí.
Moc prosím o nápovědu na dnešek, takhle dlouho jsem ještě nehádala, vždy jsem to měla maximálně do 2 hotové a dnes nic. Prosím pomozte mi někdo :-)
Prosím, prosím o nápovědu do zpráv:) děkujuu
Tak, konečně to mám :) Už jsem chtěla prosit o nápovědu, ale jeden příspěvek tady na fóru mi otevřel oči, protože já tu 50 ne a ne pochopit :D
fanynkaserialu01 napsal(a):
Dnes mě to docela potrápilo, špatně jsem si přeložila obrázek...Potom ale jsem si to uvědomila a už to jelo. A napadlo mě, že 50 může být prostě 50,zkrátka bylo to pro mě takové nearabské...
tak jen díky tobě mi konečně docvakla ta 50 :D
jukab napsal(a):
Dneska super vymyšlené, dalo mi to pěkně zabrat! Jak může někdo tu padesátku nepochopit a stejně na to přijít? Nechápu
Tak můžeš ten seriál znát a podle klíčového slova( pro mě to teda bylo az to další) to uhadnes, zkusíš a bingo :) můj případ, na význam 50 jsem přišla az po dlouhe dobe, ale nemyslím si, ze kvůli tomu, ze jsem blbá, ale jak říká můj profesor chemie: moje mysl je v okovech,
třeba ji od nich odprostit!
Mohu požádat nějakou hodnou duši o nápovědu (do zpráv) k dnešnímu políčku? :) Díky!
DiGrey napsal(a):
Tak můžeš ten seriál znát a podle klíčového slova( pro mě to teda bylo az to další) to uhadnes, zkusíš a bingo :) můj případ, na význam 50 jsem přišla az po dlouhe dobe, ale nemyslím si, ze kvůli tomu, ze jsem blbá, ale jak říká můj profesor chemie: moje mysl je v okovech,
třeba ji od nich odprostit!
Jsme na tom stejně :D A protože nemusím držet sérii uhádnutí na první pokus (díky Flashi :D ), můžu to klidně zkoušet metodou pokus-omyl. :p
Trochu z jiného soudku. Díky kalendáři a tomu, že se tu dneska potloukám skoro celý den, se mi podařilo získat trofej První zprávy, kterou má jenom 271 uživatelů. Paráda :D