Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Joooo, není možné, já jsem to zvládl bez nápovědy :D
maartiinkaa napsal(a):
Celý den si s tím lámu hlavu a teď mně to najednou docvaklo. Přitom je to jednoduchý, poklona tvůrcům kalendáře!
Jen teda taky nechápu, že někdo, kdo už to vyřešil, nechápe tu 50.
Ja napríklad nehrám na prvý pokus, že seriál zadávam, až keď som si istá, ale skúšam aj viac, ktoré sa mi hodia čo i len minimálne. Pri dnešnom som seriál skúsila, aj keď mi úplne nepasoval a bolo to ono. Asi o 5 sekúnd neskôr mi došlo, že prečo :D Ale vlastne som to uhádla, ešte kým som 50 nechápala.
člověk příjde kouká kouká a stejně nic nevykouká :D sakra od rana nad tím sedím a nic :/ help me? :D
Lill napsal(a):
Ja napríklad nehrám na prvý pokus, že seriál zadávam, až keď som si istá, ale skúšam aj viac, ktoré sa mi hodia čo i len minimálne. Pri dnešnom som seriál skúsila, aj keď mi úplne nepasoval a bolo to ono. Asi o 5 sekúnd neskôr mi došlo, že prečo :D Ale vlastne som to uhádla, ešte kým som 50 nechápala.
5 vteřin? Mě to docvaklo až za 3!!! hodiny a hodně jsem si pak nadávala. :D
Prosím o nápovědu do zpráv, asi si dneska fakt sedím na vedení :D
Prišla som na to, no opaäť tak isto ako pri Franzovi Ferdinandovi, nechápem ako sme prišli k tej 'prvej časti' :D
hmm zatím mám každý den kromě 11. pls nakopněte mě někdo nápovědou nebo se z toho uvažování, co to je za seriál zblázním. Předem díky.
ellannor napsal(a):
Jsme na tom stejně :D A protože nemusím držet sérii uhádnutí na první pokus (díky Flashi :D ), můžu to klidně zkoušet metodou pokus-omyl. :p
Presne tak, nevim proč, ale asi hodinu mě prostě nenapadalo vubec nic, akorát tak jsem si vzpomněla na GoT, což s tím nazvem vůbec nesouvisí, ale byl tam prostě ten meč :D Pak me to trklo, i jsem se ujistila na googlu a konečně (po čteni dloooouhych diskuzi na téma napoved a pravidel tady na fóru) jsem měla okýnko správně, ale porad tam byla ta 50 a trochu mě iritovali lidí, kteri sem psali, jaka je to zkl. znalost apod., takže jsem hledala, přemýšlela a badala a asi po 5 minutach: heureka! A musím říct: tahle hádanka je naprosto genialni, klobouk dolů
DiGrey napsal(a):
Presne tak, nevim proč, ale asi hodinu mě prostě nenapadalo vubec nic, akorát tak jsem si vzpomněla na GoT, což s tím nazvem vůbec nesouvisí, ale byl tam prostě ten meč :D
A ještě před tím 50 odstínů šedi. ale to není seriál. :D Zajímavé jak mozek funguje. :D
Prosím, kdo mi před chviličkou poslal žádost o nápovědu do zpráv, pošli mi ji znovu. Omylem jsem to vymazala. :-( *sypu si popel na hlavu a zahanbeně se jdu schovat*