Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Uhádnuto mám, mohl by mi ale někdo osvětlit cože znamená ta 50tka? Všichni píšou, že co jsme dělali na zíkladní škole, já teda asi nic, stydím se o to víc, že mám mamku učitelku! :D
Edit: děkuju, už vím! :)
ellannor napsal(a):
A ještě před tím 50 odstínů šedi. ale to není seriál. :D Zajímavé jak mozek funguje. :D
Mě teda jako první napadlo 50 odstínů game of thrones a pak jsem si říkala, huh, na co to myslím? :D
klobúk dole, perfektná hádanka...začiatok som hneď vedela, ale nejak mi nechcela dopnúť tá drúha časť asi je najvyšší čas ísť spať :)
20 minut. už se nemůžu dočkat. :D
BTW dnes jsem tu kromě 6 hodin spánku a cesty ho práce a z práce strávila celý den. Co to vypovídá o mém životě ani nechci domýšlet. :D
ellannor napsal(a):
20 minut. už se nemůžu dočkat. :D
BTW dnes jsem tu kromě 6 hodin spánku a cesty ho práce a z práce strávila celý den. Co to vypovídá o mém životě ani nechci domýšlet. :D
Právĕ jsi mĕ donutila se zamyslet nad mým životem. :-D
wexzuz napsal(a):
Právĕ jsi mĕ donutila se zamyslet nad mým životem. :-D
Mizérie má ráda společnost :D
A ještě jednou BTW. Kolik z těch, co dnes radili do SZ začala lízt na nervy hláška o intervalu mezi jednotlivými zprávami? Mě rozhodně ano. :D
Prosím o nápovědu do zpráv. Dneska na to nemůžu přijít :(
Po půlnoci čekam obvyklý hatery, který budou kritizovat aktuální hádanku :-D