Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
složitě, pořád jdu na všechny hádanky složitě a pak mlátim hlavou o stůl. Mi připomíná, že mi někdo nepřipomněl na to nejít složitě. :D
Ale chtělo by to dávat známější seriály, protože české vs. anglické překlady už tak jsou vcelku poděl :D a navíc komu má co docvakávat u neznámých seriálů, když to ani třeba nezná aspoň trošku... :D já třeba z těch letošních znám jen jeden :D
Môžem ísť bez výčitiek a bez rozmýšľania nad hádankou spať :D dnes na druhý pokus :)
Konečně něco, co jsem uhodl za 2 sekundy. :)
Seriál vůbec neznám, ale mám to. :)
dustter25 napsal(a):
Ale chtělo by to dávat známější seriály, protože české vs. anglické překlady už tak jsou vcelku poděl :D a navíc komu má co docvakávat u neznámých seriálů, když to ani třeba nezná aspoň trošku... :D já třeba z těch letošních znám jen jeden :D
Prave to ma dost stve. Sem tam je to fakt o drzku. Stacilo by vratit napovedu ci ide o cesky alebo anglicky nazov. Dnes to sice bolo lahke ale par vaznych zakysov prave na tomto rozdiele som uz mal. Hlavne ak vezmeme ze mne ako Slovakovi ktory sleduje vsetko v originali nemusia ceske preklady nic vraviet, hlavne ak slovensky je iny.
Arkantos napsal(a):
Prave to ma dost stve. Sem tam je to fakt o drzku. Stacilo by vratit napovedu ci ide o cesky alebo anglicky nazov. Dnes to sice bolo lahke ale par vaznych zakysov prave na tomto rozdiele som uz mal. Hlavne ak vezmeme ze mne ako Slovakovi ktory sleduje vsetko v originali nemusia ceske preklady nic vraviet, hlavne ak slovensky je iny.
Ne asi, to jsi přesně vystihl...
Já jsem trubka :D Zase jsem v tom hledala složitosti a přitom je to tak jednoduché