Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Annett
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
13. 12. 2014 / 00:39:30 (před 10 roky)
off

HA, mám to :D Můžu jít spát, dobrou!

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 12. 2014 / 00:40:31 (před 10 roky)
off

složitě, pořád jdu na všechny hádanky složitě a pak mlátim hlavou o stůl. Mi připomíná, že mi někdo nepřipomněl na to nejít složitě. :D

dustter25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
13. 12. 2014 / 00:43:20 (před 10 roky)
off

Ale chtělo by to dávat známější seriály, protože české vs. anglické překlady už tak jsou vcelku poděl :D a navíc komu má co docvakávat u neznámých seriálů, když to ani třeba nezná aspoň trošku... :D já třeba z těch letošních znám jen jeden :D

Love is in the air? Wrong. Nitrogen, Oxygen, Argon and Carbon Dioxide are in the air!
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
13. 12. 2014 / 00:56:24 (před 10 roky)
off

Môžem ísť bez výčitiek a bez rozmýšľania nad hádankou spať :D dnes na druhý pokus :)

Remi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
13. 12. 2014 / 00:56:57 (před 10 roky)
off

Konečně něco, co jsem uhodl za 2 sekundy. :)

Seriálový a filmový fanatik se zalíbením v scifi a fantasy tvorbě. Jsem ale otevřený jakémukoliv žánru, když mě dokáže něčím zaujmout. Tipy na kvalitní seriál velmi rád uvítám!
WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
13. 12. 2014 / 01:02:35 (před 10 roky)
off

Seriál vůbec neznám, ale mám to. :)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
13. 12. 2014 / 01:07:04 (před 10 roky)
off
dustter25 napsal(a):

Ale chtělo by to dávat známější seriály, protože české vs. anglické překlady už tak jsou vcelku poděl :D a navíc komu má co docvakávat u neznámých seriálů, když to ani třeba nezná aspoň trošku... :D já třeba z těch letošních znám jen jeden :D

Prave to ma dost stve. Sem tam je to fakt o drzku. Stacilo by vratit napovedu ci ide o cesky alebo anglicky nazov. Dnes to sice bolo lahke ale par vaznych zakysov prave na tomto rozdiele som uz mal. Hlavne ak vezmeme ze mne ako Slovakovi ktory sleduje vsetko v originali nemusia ceske preklady nic vraviet, hlavne ak slovensky je iny.

dustter25
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
13. 12. 2014 / 01:10:59 (před 10 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Prave to ma dost stve. Sem tam je to fakt o drzku. Stacilo by vratit napovedu ci ide o cesky alebo anglicky nazov. Dnes to sice bolo lahke ale par vaznych zakysov prave na tomto rozdiele som uz mal. Hlavne ak vezmeme ze mne ako Slovakovi ktory sleduje vsetko v originali nemusia ceske preklady nic vraviet, hlavne ak slovensky je iny.

Ne asi, to jsi přesně vystihl...

Love is in the air? Wrong. Nitrogen, Oxygen, Argon and Carbon Dioxide are in the air!
cuhla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 12. 2014 / 01:18:08 (před 10 roky)
off

Já jsem trubka :D Zase jsem v tom hledala složitosti a přitom je to tak jednoduché

maartiinkaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
13. 12. 2014 / 01:24:23 (před 10 roky)
off

Tak dneska jednoduché. A vzhledem k tomu, že ponocuju u hokeje, tak to mám i brzy.