Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes se teda absolutně nechytám, asi jako jedna z mála, mezi ostatními, kterým to je jasné hned, jen co to vidí :) Seriál tak tedy jistě neznám
Hádání v češtině mi jde o poznání rychleji než v angličtině. Dneska to byla rychlovka.
Ach, dnes som nestihla polnoc, škoda, lebo som zaspala. Ale aj tak potešilo, uhádla som to hneď, hoci seriál nepoznám. A takéto hádanky mám rada. :)
P.S.: Ako pohľad nezávislej osoby doteraz, keďže som tu len krátko, po prečítaní príspevkov. Autor by mal znížiť trochu svoje ego a ješitnosť. Ale to len taká malá rada.
Mohl by me prosim vas nekdo trosku postrcit do zprav?
edit: Napoveda jiz probehla. Jsem blbej, nevim nad cim jsem tak dloho premyslel, hadanka je naprosto jasna. A serial samozrejme znam, jen ne pod timto nazvem.
Tak dneska po dlouhé době kouknu a mám :)
Ježiš já to nechápu :-D Všichni vidíte a máte...To jsem tak slepá jenom já? :-D To prostě nedává smysl
Dnes na pohodu, seriál neznám. :)