Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Je to smutné, ale prosím o nakopnutí... :D
Můžu poprosit o nápovědu do zpráv?:) Předem díky.
Fakt nemá cenu to zkoušet hned po půlnoci, sedím nad tím a nic, a pak ráno vstanu a vím.
Zatím mám plný počet, takže nabízím nápovědy, kdyžtak si pište.
nebyla by nápověda ke včerejšku? vubec sem nemel vcera cas a dneska vubec netušim.... nad dnešní si zatim polámu hlavu
noo, ja už prestanem používať moju logiku, lebo som to tak prekombinovala, že nakoniec, keď mi to došlo tak som mala chuť búchať hlavu o stenu :D
tak jak sem včera vařil z vody, dneska naprosto v pohodě i když ten seriál vůbec neznám
Dnes jsem se velmi pobavila jak jsem blbá, hledala jsem v tom bůh ví co :D ale mám to, na první pokus a bez nápovědy :)
mám to, ale teda dalo mi to zabrat, to bude asi tím alkoholovým mejdanem, co jsem v noci absolvovala :D Málem jsem zavařila mozek, přitom je to tak jednoduché :D
Ahoj,
můžu poprosit o nápovědu do zpráv? Včera mi docvakla alespoň půlka a pak už to šlo. Ale dnes vůbec netuším.
Předen děkuju :-)
pokud by někdo potřeboval dnes menší nakopnutí tak klidně pište :-)