Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jo, je to jednoduché, je to doma! Sice jsem to dala s menším nakopnutím, ale pak jsem se bila do hlavy, že mi to nedošlo hned :D
Chacha sice mi to trvalo trošku déle než bych chtěla, ale mám to!
Tak dneska poprvé prosím (smutně koukám) o malé nakopnutí do zpráv, asi mi ráno mozek zamrzl na bruslích... :-O
Jsem hrozně ráda za zakázání nápověd ve fóru. Aspoň mě to donutí se nad tím opravdu zamyslet a né hned nakukovat do fóra, když řešení na první pohled nevidím. I když dnešní a včerejší hádanka byla lehčího rázu, můžu si aspoň na chvíli užít ten pocit sebeuznání :D
Také bych poprosila o nápovědu do zpráv. I když to vidí všichni jednoduše, já mám příšerný zásek. Asi na to koukám špatně, ale prostě všechno co mě napadá je chyba. Takhle jsem se loni sekla u Myšlenek zločince. Hrůza.
Chtěla sem si už napsat o nápovědu, ale pak mě to trklo...:D Fakt poklona lidem co to výmýšlí...:D
Zase to neznám, ale měla jsem to hned! :)
Dnes v pohode, cca 5 minút premýšľania