Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem na to konečně po několika hodinách přišla, ale stejně to moc nechápu :) Tak snad nám to později někdo vysvětlí... Vejvíce mě asi mátlo to kčs :)
Ak by niekto mal čas, o nejake nakopnutie:-) do správ
Ok, asi na to nepřijdu, tak letos poprvé.. :D Pošlete mi někdo nějakou nápovědu do zpráv? :)
Tak už mám :) děkuji za nápovědy :)
hadanka supeeeeer. Lahucka. Len ma trosku hneva ze je nutne pisat aj s diakritikou. Bez diakritiky mi ten serial vobec neukazalo a zmiatlo ma to a hladal som teda ine riesenia. Po precitani par stran na fore som nasiel tiez jeden prispevok co sa stazoval ze na tablete/telefone mu to neslo a tak som siel na pccko a s diakritikou to ukazalo hned to co som potreboval... :-)
drzim palce autorom aj sebe pri dalsich hadankach
Tak dneska to bude zajímavé, mozek má stále dovolenou, nervová zakončení zůstala asi na jízdárně, jsem zvědavá jestli mi to docvakne
pokud někdo tápe a chce poradit, pište :)
U dnešní hádanky nevím čeho se mám chytit. Pošle mi někdo prosím nápovědu? Díky.
prosím mohla bych poprosit o nápovědu do zpráv, díky