Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ok, tak to s mensou pomocou konecne mam. Vlastne som tam ten nazov zadaval uz od zaciatku, ibaze kedze som na mobile pisal som bez diakritiky a tak mi naseptavac nechcel poradit... no ok, odteraz pri adventnom kalendari prepinam klavesnicu ale lustim na PC :-P Dobre vediet ;-) :-D
Mohla bych někoho poprosit o nápovědu k 7., 12. a 13.? Jsem nějaký natvrdloň a ne a ne mi to cvaknout :-/ Budu moc vděčná :) Díky
Tak všetko je prvý krát a ja prosím o pomoc do správy :(
Kdo chce nápovědu k jakémukoliv okénku, at mi napíše do zpráv :)
Přišla jsem na to první slovo (ani pořádně nevím jak, prostě jsem to "viděla") a díky vyhledávači si našla i zbytek názvu. Pak jsem se trochu zamyslela a hned mi to docvaklo. :D Příště žádný vyhledávání, ale jen přemýšlení.
Jinak pochvala za dnešní hádanku. Super! A vůbec díky za celý kalendář. :)
Dobrý večer,
dnešní hádanka byla docela lehká,ale nedokážu si poradit s okénky 9,11 a 12.
Určitě budou taky lehké,ale mozek stávkuje :D
Dneska to bylo dobré :) stačilo kouknout a cvak :D bylo to :)
Tak uz to mam a pridam napovedu, kvuli ktere mi to tak dlouho neslo - nutno pouzivat diakritiku. (coz v mem pripade je treba problem a mohla jsem hadanku vyresit az po prichodu z prace - jinak hadam uz v praci)
Tak jo, 12. mi udelala neskutecnou radost, dnesek taky parada, ale porad se trapim s 11 a absolutne nic me nenapada :( nemohl by mi nekdo poradit? Dekuji
Edit: tak to mam, dekuji za rady, ale v zivote jsem o tom neslysela :) jinak kalendare chvalim!