Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

maartiinkaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
14. 12. 2014 / 01:25:40 (před 10 roky)
off

Dnes potěšilo. Seriál sice nesleduju, ale aspoň vím, že existuje, což se letos zatím mockrát nestalo. :D Ale hlavně ten obrázek je super!

l.ee.i.l.aa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 12. 2014 / 01:29:02 (před 10 roky)
off

tak po naprosto všemožných kombinacích jsem to dala nakonec díky druhé části :) dnes pěkná hádanka

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 12. 2014 / 01:29:33 (před 10 roky)
off

No ty vady...mám k dispozici 2 slova a vyberu a zaměřím se zrovna na to špatné :S Naštěstí určité možnosti nápověd jsou tu k dispozici :) Ale jooo:) Dnes velice povedené:)

S láskou Tvá Teruška :)
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 12. 2014 / 01:35:29 (před 10 roky)
off

jdu spát, snad se mi myšlenky resetují

"Vím, že nic nevím."
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 12. 2014 / 01:48:42 (před 10 roky)
off

Priznám sa, že som to uhádol čírou náhodou bez väčšieho premýšľania, pretože keď som uvidel tie tri písmenka, prekvapivo mi napadol hneď ten správny seriál. :D Ale inak, skvelá hádanka! :)

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 12. 2014 / 01:57:16 (před 10 roky)
off

Krásny obrázok :-) Seriál ma hneď napadol, ale skúšala som iné lebo som si myslela, že by to bolo príliš jednoduché. Tie posledné dva dni predlhého rozmýšľania na mne zanechali stopy a prestala som uvažovať jednoducho. Vo všetkom teraz hľadám zložité kombinácie. A už od začiatku decembra som bola zvedavá kedy príde ten deň a serialzone o polnoci vypadne. Dnes sa mi tak prvýkrát stalo. Je neuveriteľné koľko je nás nedočkavcov :D

jarkn
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 12. 2014 / 02:25:04 (před 10 roky)
off

Super. Prvy krat na prvy krat, len vdaka tomu ze s obrazkom som dostatocne oboznameny a hned som vedel na co autor myslel :)

Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 12. 2014 / 02:44:28 (před 10 roky)
off

Musela jsem trochu googlit, abych pochopila souvislost, ale dobrý :) Fantasticky vymyšlená hádanka :)

nina100
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
14. 12. 2014 / 02:52:03 (před 10 roky)
off

poradte mi niekdo niečo ako začat.. asi už pokročilí hodina.. prsím do správy dakujem

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 12. 2014 / 04:41:02 (před 10 roky)
off

Trochu záludné. Bude to ťažké pre tých, ktorí nevedia čo/kto je na obrázku, k čomu sa to viaže. Ale ani to nie je stále výhra, ak to človeku nemyslí. No trvalo mi to chvíľu. Možno 10 minút, a až na druhý pokus. Nevadí, ale aspoň konečne podľa názvu poznám nejaký seriál. Tí čo potrebujú nakopnúť, tak rada poradím cez správy. ;)

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)