Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes potěšilo. Seriál sice nesleduju, ale aspoň vím, že existuje, což se letos zatím mockrát nestalo. :D Ale hlavně ten obrázek je super!
tak po naprosto všemožných kombinacích jsem to dala nakonec díky druhé části :) dnes pěkná hádanka
No ty vady...mám k dispozici 2 slova a vyberu a zaměřím se zrovna na to špatné :S Naštěstí určité možnosti nápověd jsou tu k dispozici :) Ale jooo:) Dnes velice povedené:)
jdu spát, snad se mi myšlenky resetují
Priznám sa, že som to uhádol čírou náhodou bez väčšieho premýšľania, pretože keď som uvidel tie tri písmenka, prekvapivo mi napadol hneď ten správny seriál. :D Ale inak, skvelá hádanka! :)
Krásny obrázok :-) Seriál ma hneď napadol, ale skúšala som iné lebo som si myslela, že by to bolo príliš jednoduché. Tie posledné dva dni predlhého rozmýšľania na mne zanechali stopy a prestala som uvažovať jednoducho. Vo všetkom teraz hľadám zložité kombinácie. A už od začiatku decembra som bola zvedavá kedy príde ten deň a serialzone o polnoci vypadne. Dnes sa mi tak prvýkrát stalo. Je neuveriteľné koľko je nás nedočkavcov :D
Super. Prvy krat na prvy krat, len vdaka tomu ze s obrazkom som dostatocne oboznameny a hned som vedel na co autor myslel :)
Musela jsem trochu googlit, abych pochopila souvislost, ale dobrý :) Fantasticky vymyšlená hádanka :)
poradte mi niekdo niečo ako začat.. asi už pokročilí hodina.. prsím do správy dakujem
Trochu záludné. Bude to ťažké pre tých, ktorí nevedia čo/kto je na obrázku, k čomu sa to viaže. Ale ani to nie je stále výhra, ak to človeku nemyslí. No trvalo mi to chvíľu. Možno 10 minút, a až na druhý pokus. Nevadí, ale aspoň konečne podľa názvu poznám nejaký seriál. Tí čo potrebujú nakopnúť, tak rada poradím cez správy. ;)