Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska poprosím o nakopnutí, protože ani po ránu se mi nerozsvítilo, asi na to zas koukám úplně špatně.
Edit: tak už to mám taky, uff. Ale v noci mě to napadlo, ale říkala jsem si, že to je blbost a jak to spadlo, tak už jsem nevyzkoušela.
Ono pro mne je třeba složité se vcítit do myšlení tvůrců, co jak mysleli. Třeba teď: vím kdo je tam, vím kde jsou a také vím, jakou souvislost to má s filmy (a možná i seriály). Ale dát to dohromady s tím spodním, nad tím jsem musel chvíli přmýšlet. I když - jsou to hádanky, tak to asi tak má být.
Tak skupinou jste mi udělali radost, to je moje srdcovka, asi si hned od nich pustím nějaké to CD... :D Dnešní hádanka asi nejlepší zatím ze všech... Ale kdo skupinu až tak do hloubky nezná, možná bude mít problémy s jednou částí... ;)
Ne..dneska prostě nevim..nechápu a ani nic vůbec netušim..:D
To bylo zaludné :) Ale vyřešila, jen nechápu ty co po vyřešení dál nechápou.
Kdyby chtěl někdo poradit, napište si :)
Dnešní okénko jsem si nechal až na dopoledne (prostě sem dal radši přednost čtení před PC) a musím říct, že jsem se opět upnul až moc na jednu myšlenku a chvíli mi trvalo ji opustit, abych se nakonec vydal správným směrem.
tak dneska mi jen stačilo najít kde se foto s kapelou fotilo a bylo vyhráno :)
Eli Olahová napsal(a):
tak dneska mi jen stačilo najít kde se foto s kapelou fotilo a bylo vyhráno :)
Nemyslíš, že je to veká nápověda?
Může mi prosím někdo napsat do zpráv nápovědu k tomu včerejšku? Stále vůbec netuším :(