Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BuBBleS napsal(a):
Beatles, alias Brouci. Zpívali, hráli na kytáry, plavili se v ponorce, chodili po přechodech...
:)))
BuBBleS napsal(a):
Beatles, alias Brouci. Zpívali, hráli na kytáry, plavili se v ponorce, chodili po přechodech...
To třeba vím, ale nevím, jak by mně to mělo pomoct. Brouky znám, ale nejsem jejich fanda. Já znám jenom Hej, Jude :cD
Na šipka ukazuje, že je to silnice? Že to je černý? Nebo to má prostě jenom odvádět pozornost?
Někdo asi nechápe pojem nápověda. To že tady píšete, že je to kapela beatles je až moc velká nápověda máte si to posílat přes zprávy aby ostatní jedinci mohli přemýšlet, to už tu rovnou napište správnou odpověd, když neumíte přemýšlet.
Linhi napsal(a):
u tý šipky není duležitý na co ukazuje, ale kam ukazuje, taky mě to mátlo...
na zem ukazuje :cD
Linhi prestan tu napovidat.
Tak dneska jsem úplně mimo, Brouky mám radši jako lidi než jako kapelu a nahlížet do jejich diskografie se mi nechce, snad na to časem přijdu :) Prvně jsem zkusil Walking Dead, i když ještě všichni nejsou mrtví :)
jukab napsal(a):
Tak dneska jsem úplně mimo, Brouky mám radši jako lidi než jako kapelu a nahlížet do jejich diskografie se mi nechce, snad na to časem přijdu :) Prvně jsem zkusil Walking Dead, i když ještě všichni nejsou mrtví :)
to jsem taky zkoušel :cD